Cani Koca, Fotoğrafına Gelen Her Beğeni İçin Eşine Bir Yumruk Attı - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, Fotoğrafına Gelen Her Beğeni İçin Eşine Bir Yumruk Attı

Uruguay'da yaşanan olayda cani koca, eşinin Facebook'tan aldığı her "like" karşılığında ona bir yumruk atarak kadını tanınmayacak hale getirdi. Talihsiz kadın bir dizi ameliyat geçirirken, adam tutuklandı.

29.11.2017 14:41  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adolfina Camelli Ortigoza isimli adamın eşine yaptıkları, ülkesini ayağa kaldırdı. Cani koca kıskançlık krizine girip, sosyal medyadan gelen her beğeni için karısına bir yumruk attı.

BAŞINDAN BERİ ŞİDDET UYGULUYORDU

Uruguay'da yaşayan 32 yaşındaki adam, Adolfina Camelli Ortigoza isimli, kendisinden 11 yaş küçük eşini ilişklerinin başından beri kıskanıyordu. Genç kadına zaman zaman şiddet uygulayan adam, kadının şikayetine rağmen herhangi bir işlem görmemişti.

HER BEĞENİ İÇİN BİR YUMRUK ATTI

Kadının Facebook'a yüklediği fotoğrafına tepki gösteren adam, eşini odaya kapattı ve bilgisayarın başına geçti. Gelen her beğeni içinse kadına bir yumruk atmaya başladı. 21 yaşındaki kadının uğradığı kötü muamale öyle boyutlara uğradı ki yüzünde ciddi bir şekil bozukluğu oluştu ve bu sebeple bir dizi estetik ameliyata alındı.

ÇIĞLIK ATMASIN DİYE AĞZINA HAVLU KOYMUŞ

Kadının avukatı, eşinin Adolfina'nın sosyal medya hesaplarını tek tek kontrol ederek, beğeni aldığı her arkadaşıyla ilişkisi olmakla suçladığını ve gelen her beğeni için onu acımasızca dövdüğünü söyledi. Ayrıca kadının dişlerini kaybetmediği çünkü cani adamın eşini döverken çığlık atamaması için ağzının içine havlu koyduğunu ifade etti.

ÖLDÜ SANMIŞ

Kadının dudakları ve burnundan operasyon geçirdiği, kocasının son dayaktan sonra eşinin öldüğünü zannettiği ifade edildi. Adamın babasının da oğlundan şikayetçi olduğu ve tutuklanan kocanın 30 yıl hapis cezası ile yargılanacağı öğrenildi.



Cani Koca, Fotoğrafına Gelen Her Beğeni İçin Eşine Bir Yumruk Attı

Son Dakika Güncel Cani Koca, Fotoğrafına Gelen Her Beğeni İçin Eşine Bir Yumruk Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • burcu burcın: ARKADASLAR NEDIR BU KADIN DUSMANLIGI?! KIZINIZ YOKMU SIZIN?! KIZINIZA BOYLE YAPILSA.....!? 32 8 Yanıtla
  • Sırrı: Eline saglık 12 27 Yanıtla
  • ak: eline sağlık 9 28 Yanıtla
  • 19: ..birde o adamın Facebook' una bakmalı..kaç kişiyi like lamış??? 27 2 Yanıtla Faceboooook: Bu malı like lamışlar 1 4
  • yoğurtçu bayram : like ın kralını almış 15 12 Yanıtla
  • sazo: 30 yıl az bu adama cani herif 18 6 Yanıtla
  • Can can: İyi olmuş 7 17 Yanıtla
  • Erkekadam: Iyi yapmis 7 17 Yanıtla
  • Dinarli: Turkiye yede gel kardes 7 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement