Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal, YouTube kanalı açtı - Son Dakika
Güncel

Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal, YouTube kanalı açtı

Fox Ana Haber spikerliğine veda eden Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni işini duyurdu. Portakal, uzun süredir hayalini kurduğu YouTube kanalını yayına soktu.

28.09.2020 20:00  Güncelleme: 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'den geçtiğimiz günlerde ayrılan başarılı haber spikeri Fatih Portakal, ekranlardan kopamadı. Portakal, bundan sonra yeni açtığı YouTube kanalından sevenlerine seslenecek.

Fox'tan istifa ettikten sonra İzmir'in Seferihisar ilçesindeki çiftliğine yerleşen Fatih Portakal, son dönemde Youtube kanalını etkin olarak kullanmaya başladı.

"DENİZLE ŞAKA OLMAZ"

Fatih Portakal son videosunu "Denizle Şaka Olmaz" başlığıyla paylaştı. Portakal paylaşımında, " Türkiye'nin en etkili olacağını düşündüğüm Youtube kanalından merhaba. Seyirdeyiz" ifadelerini kullandı. Fatih Portakal, yayınladığı videoda yelkenli teknede nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal, YouTube kanalı açtı

ABONE SAYISIYLA REKORA ARTIYOR

Öte yandan Fatih Portakal'ın Youtube kanalı, kısa sürede 60 bini aşkın aboneye ulaştı. Portakal, günlük videolarıyla kendisini özleyen hayranlarına seslenmeye devam edecek.

Fox TV\'den ayrılan Fatih Portakal, YouTube kanalı açtı

Son Dakika Güncel Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal, YouTube kanalı açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Fırat: Fox Tv sunucusu ne yapıyor? Devletin resmi verilerini masaya koyup ordan aktarıyor. Doğalgaza elektriğe benzine şu kadar zam yapıldı diyor. Bu ayki işsizlik rakamları şu kadar diyor. Şurda rant yapıldı burda hukuksuzluk yapıldı diyor. Kanıtlarıyla haber yapıyor. A habere bakın, doların kaç lira olduğunu aylardır göstermiyor. Parayla adam tutup sahte röportaj yapıyor, muhalefeti kötületiyor. Bunlar da belgelendi. Hangi kanalı izlemek istediğinizi siz seçin. Ama gerçekler ortada. 77 20 Yanıtla jbnk: sehır hastanesı haberını unutma foksun yalan haberını 28 50 dan dan: %52 ile seçilmiş kişi yerine, evveettt sayın seyirciler muhalefet %48 aldı ve halk seçimini muhalefetten yana yaptı diyen gerçek fox tv sunucusu, şimdi yutube açarak , kendine edilecek küfürler için gelir kapısını araladı, bomboş perde gösterse bile yemeyeceği küfür kalmayacağından, tarihin ilk küfür edenler için açılmış yutube kanalı olacak 4 11 Selim: Ne güzel söyledin devleti kötülüyorlar 0 2 Ali: Hem devlete güvenmediginizi söylüyorsunuz hemde devletin verileri kullanıyorsunuz çelişkili bir durum degilmi bu o zaman devlet verileride sahte degilmi size göre idda ettiginiz konularda bilgi dogru etmediginiz konularda yanlış halkı kandırma aldatmacamı yapıyor devlet o zaman neye güvendinde buna dogru diyorsun ortada bir yalancı var hangisi 0 1
  • ESPANYOL: bu adam satılmıştır 46 51 Yanıtla Perihan: Kafama 200 gr çay fırlattılar, kapıma makarna bırakmışlar. Ay bi acayip oldum hoşuma gitti. Ben de kendimi sattım. Şahlandık uçuyoruz vallahi ayol :)) 16 10
  • helal olsun: böyle tarafsız dobra insanlara ihtiyaç var 3 12 Yanıtla hkn: tarafsız mı :) 3 2 Psi: sadece belli bir kesime karşı dobra dersen daha doğru olur. 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement