Özge Gürel ve Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Özge Gürel ve Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı

FOX TV'nin yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın olduğu dizinin fragmanına öpüşme sahnesi damga vurdu. Bay Yanlış'ın ilk bölümü 26 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek.

08.06.2020 23:29  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'nin yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in olduğu Bay Yanlış'ın ilk fragmanında Özgür ile Ezgi'nin öpüşme ve duş sahnesi dikkat çekti. Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma akşamı FOX TV'de ekran yolculuğuna başlayacak.

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın olduğu Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı

CAN YAMAN "ÖZGÜR", ÖZGE GÜREL "EZGİ" KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

"Bay Yanlış" dizisinde Can Yaman, zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibi Özgür'ü canlandıracak. Özge Gürel ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı Ezgi karakterine hayat verecek.

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın olduğu Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Romantik komedi türündeki dizide Can Yaman ve Özge Gürel ile birlikte Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi oyuncular da rol alıyor.

FOX TV'nin yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı

BAY YANLIŞ KONUSU NEDİR?

Bay Yanlış dizisinde Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

FOX TV'nin yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı
Özge Gürel ve Can Yaman\'ın yeni dizisi Bay Yanlış\'ın ilk fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Özge Gürel ve Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın ilk fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Bilal: Fax tv izlemiyom, sizde izlemeyin portakalı mandalinayı falan. 11 11 Yanıtla Choi: İzlesen de anlamazsın sen zaten öyle düşünemezsin 7 8 Bilo: Zoruna mı gitti kardeş 9 4
  • vatan: memlekette bu kadar sorun varken hastalıkla boğuşurken normal vatandaş kısıtlanırken işi gücü yiyeceği ekmeği yokken bu adamlar nasıl oluyorda rahat rahat dizi çekebiliyor 6 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Tutmaz bu dizi 3 3 Yanıtla
  • VATAN: NE BEKLİYORSUNUZKİ BUNLARI KİM İZLER YA ÖPÜŞME YA SEVİŞME NERDE O ESKİ DİZİLER ESKİ GERÇEK ARTİSLER ŞİMDİKİLERİ TIRAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU ŞEKİLDE ÜÇ BEŞ BÖLÜM OYNAYIP YOK OLUYORLAR ÇÜNKÜ HALKA AHLAKSIZLIKDAN BAŞKA BİR ŞEY VERMİYORLAR.BOŞ İNSANLARRRRRRRRRRRRRRRRRR. 3 0 Yanıtla
  • hiçkimse: Türk dizi sektörü şu saçma sapan aşk dizileri yüzünden gelişmiyor 3 0 Yanıtla
  • Jo: İzlemeyin. Reyting yaptırmayın. Dizi kapansın. Can yaman denen adamı piyasadan silmek gerek 1 1 Yanıtla tokatlı: milletin sırtından adam olurlar sonrada millete caka satarlar. 0 2
  • Dünya : Hayırlı uğurlu olsun. Yeni filmler şart. BAŞARILAR. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement