Fragman: A Bigger Splash'ten Yeni Video Klip - Son Dakika
Teknoloji

Fragman: A Bigger Splash'ten Yeni Video Klip

Yönetmen Luca Guadagnino'nun ikinci uzun metraj filmi olan A Bigger Splash'ten ilk video klip yayınlandı.

08.09.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

a bigger splash turkish player

Yönetmen Luca Guadagnino'nun ikinci uzun metraj filmi olan A Bigger Splash'ten ilk video klip yayınlandı. Film yeni jenerasyonun rock n roll koltuğuna oturuyor. Yine romandan uyarlama bir film projesi olan A Bigger Splashe esasında uyarlamanın da uyarlaması oluyor. Zira film, daha önce 1969 yılında Alain Page'in Jean-Emmanuel Conil adlı romanından uyarlanarak beyazperdeye La Piscine adıyla düşmüştü. O dönemde bu filmin oyuncu kadrosu Romy Schneider, Alain Delon, Murice Ronet ve Jane Birkin ile adından oldukça söz ettiriyordu.

Guadagnino'nun bu film projesi ne yukarıda bahsettiğimiz romana ilişkin ne de film projesiyle ilgili. Filmin teması yine aşk ve cinselliğe dayanıyor ancak bir yerden de izleyiciyi düşündüren bir yapısı var. Yönetmenin filmle ilgili verdiği röportajlara göre film seyirciye gündelik yaşamın izlerini sunarken aynı zamanda o gündelik yaşamın içerisinde kaybolan kişilere kendilerini hatırlatmayı sağlayacak sekanslar sağlıyor diye ekliyor.

Bu filmin oyuncu kadrosu da tıpkı La Piscine gibi oldukça renkli ve dolu. Filmin kadrosunda Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Flennes, Dakota Johnson gibi isimler yer alıyor. İlk önce İtalya'da vizyona girecek olan film Kasım ayında tüm Avrupa'da gösterime girecek. Ülkemizde ise gösterime girip girmeyeceği henüz kesin değil. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsini.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Fragman: A Bigger Splash\'ten Yeni Video Klip
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Fragman: A Bigger Splash'ten Yeni Video Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement