Fragman: İzombie Yeni Sezon Fragmanını Yayınladı - Son Dakika
Teknoloji

Fragman: İzombie Yeni Sezon Fragmanını Yayınladı

Bir çizgi roman uyarlaması olan iZombie, Rob Thomas ve Diane Ruggiero-Wright tarafından CW kanalı için dizi projesi haline getirilmişti.

07.09.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iZombie -- Image Number: ZMB1_KeyArt2.jpg -- Pictured: Rose McIver as Liv -- Photo: Jordon Nuttall/The CW -- Ã?A© 2015 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Bir çizgi roman uyarlaması olan iZombie, Rob Thomas ve Diane Ruggiero-Wright tarafından CW kanalı için dizi projesi haline getirilmişti. İlk sezonu büyük ilgi gören dizinin devam sezonları için anlaşma masasına oturuldu. Bildiğiniz üzere son dönemlerde televizyon dizi kuşağında zombi temalı diziler ağır basmakta. Bela Lugosi'nin 1932 yılında White Zombie adlı film projesiyle beyazperdeye "zombi" temasını taşıyanlar kervanına daha sonra George A. Romero katıldı. Ardından aradan birçok deneme, yanılma senaryo ve çekim projelerinden sonra zombi furyası The Walking Dead ile tekrardan küllerinden doğdu.

iZombie, 13 bölümlük ilk sezonuyla seyircisinin karşısına naif bir ifadeyle çıkmıştı. The Walking Dead'in aksine daha yumuşak bir senaryosu olmasına rağmen izleyiciler tarafından oldukça tutulan yönleri vardır. Vodoo Yılan Tanrısı'ndan geldiğine inanılan zombie miti geçmişten günümüze birçok yönetmen, senarist ve yazarın elinden geçen ve ekmeğini yediği bir meta haline gelmiş bulunmaktadır. 1980'lerin başında video oyun yapımcıları tarafından da gözde haline gelen zombi uzun bir dönem daha aramızdan ayrılmayacak gibi duruyor.

Dizinin ikinci sezonunun Ekim ayında yayınlanması bekleniyor. Ana karakterimiz Liv bu sefer çok daha aç ve çok daha sıcak kanlı bir şekilde ekranlarda karşımıza çıkıyor. Fragmanı aşğıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Fragman: İzombie Yeni Sezon Fragmanını Yayınladı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Fragman: İzombie Yeni Sezon Fragmanını Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement