Fransa'da Ermeni Şarkıcıdan Skandal Sözler - Son Dakika
Politika

Fransa'da Ermeni Şarkıcıdan Skandal Sözler

Ermenistan doğumlu şarkıcı Charles Arnavour ’un göçmenler için "Ayıklayıp işe yarayanları alalım, aralarında işe yarar vardır mutlaka" şeklindeki sözleri tepki topladı.

09.01.2018 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenistan doğumlu şarkıcı Charles Arnavour 'un göçmenler için "Ayıklayıp işe yarayanları alalım, aralarında işe yarar vardır mutlaka" şeklindeki sözleri tepki topladı.

Ermenistan doğumlu göçmen şarkıcı Charles Arnavour, devlet kanalı France 2'nin davetlisi olarak katıldığı programda eleştiri toplayan sözler sarf etti. Fransa'ya yeni gelen mültecilerin "ayıklanması" gerektiğini söyleyen Aznavour, "Aralarından 'işe yarar' ve 'dahi' olanları kaçırmayalım" dedi. "Elbette herkesi kabul edemeyiz, hem zor hem de normal değil" diyen Aznavour, "Ayıklayıp işe yarayanları alalım, aralarında işe yarar vardır mutlaka" diye konuştu. Aznavour'un bu sözleri ülke genelinde eleştiri topladı.

Kullanıcılar Twitter üzerinden Aznavour'un ifadelerini paylaşarak "midem bulanıyor", "Aznavour ırkçı yüzünü gösterdi", "Kendisinin nereden geldiğini unuttu", "Vergisini İsviçre'ye kaçıran bu adamın dedikleri mülteci olarak onu kabul eden Marsilya şehrine hakarettir", "Onursuz bir yorum" şeklinde yorumlar yapıldı. - PARİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Fransa'da Ermeni Şarkıcıdan Skandal Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement