Fransa'daki kızının arayıp ulaşamadığı kadın, evinde ölü bulundu - Son Dakika
Güncel

Fransa'daki kızının arayıp ulaşamadığı kadın, evinde ölü bulundu

Fransa\'daki kızının arayıp ulaşamadığı kadın, evinde ölü bulundu

BURDUR'da yalnız yaşayan Tasvire Karakel (74), Fransa'daki kızının telefonla arayıp ulaşamayınca, evinde yapılan kontrolde ölü bulundu.

22.12.2020 13:55  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURDUR'da yalnız yaşayan Tasvire Karakel (74), Fransa'daki kızının telefonla arayıp ulaşamayınca, evinde yapılan kontrolde ölü bulundu.

Cemil Mahallesi Ağıl Sokak'ta müstakil bir evde yalnız yaşayan Tasvire Karakel'e, Fransa'da yaşayan kızı dün akşamdan bu yana telefonla ulaşamayınca, komşularından yardım istedi. Komşusu da telefonla ulaşamadığı Karakel'in evine gidip, kapıyı çaldı. Pencereden içeri bakan komşu kadın, Karakel'i yatağında hareketsiz yattığını görüp, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, çilingire kapıyı açtırdı. İçeri giren ekiplerin yaptıkları kontrolde Tasvire Karakel'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Annesinin telefonunu arayan Fransa'da yaşayan kızına acı haberi ise polis verdi.

Karakel'in komşularından Hüseyin Sarı, "Kızı sabah telefonla arayıp ulaşamayınca eşimi aradı. Eşim de telefonla ulaşamayınca evine gelip kapıyı çaldı, cama vurdu. Açılmayınca polise ve sağlık ekiplerine haber verdik" dedi.

Tasvire Karakel'in cenazesi savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fransa'daki kızının arayıp ulaşamadığı kadın, evinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement