Fransa'daki Market Saldırısında Şaşırtan 2 Detay - Son Dakika
Güncel

Fransa'daki Market Saldırısında Şaşırtan 2 Detay

Fransa'yı sarsan market saldırısında bir baba oğluyla birlikte 5 saat boyunca soğutma deposunda saklanmış, bir market çalışanı da tuvaletten polise bilgi vermiş.

10.01.2015 13:10  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın başkenti Paris'in doğusunda bulunan bir markette yaşanan rehine krizi, polisin düzenlediği operasyonla sona erdi. Dünyanın takip ettiği operasyon sonunda saldırgan öldürülürken, 4 rehine de yaşamını yitirdi.

BABA BUZDOLABINA SAKLANDI; MARKET ÇALIŞANI, TUVALETEN MESAJ ATTI

Fransa, art arda gelen saldırıların şokunu yaşarken olayın detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bir baba, saldırganların markete girip müşterileri rehin aldığı sırada oğluyla birlikte soğutma deposunda saklanmış. Olay sırasında bir market çalışanı da tuvalette saklanıp polise mesaj atmış.

SALDIRGANIN SEVGİLİSİ ARANIYOR

Fransa'da dün yaşanan market saldırısının sorumlusu Amedy Colibaly ölü ele geçirildi. Şimdi Fransız polis Colibaly'nin sevgilisi Hayat Boumeddiene'in peşinde. Fransa'nın en çok aranan kadını konumundaki Boumeddienne'nin silahlı ve tehlikeli olduğuna inanılıyor.









Fransa\'daki Market Saldırısında Şaşırtan 2 Detay
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fransa'daki Market Saldırısında Şaşırtan 2 Detay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hasan t.: Müminlerden öyle yiğitler vardır ki Allah'a verdikleri sözü yerine getirip sadakatlerini ispat ettiler. Onlardan kimi adağını ödedi, canını verdi, kimi de şehitliği gözlemektedir. Onlar verdikleri sözü asla değiştirmediler. AHZAB/23Sıcacık evlerinizden Allah yolunda Kar-Kış demeden savaşan Mücahidlere Terörist demeyin. Sonra pişman olursunuz. 29 15 Yanıtla
  • furkan: Yıllardır teröre dışarıda destek verdiniz yüzbinlerce müslüman terörle can verdi oturdunuz seyrettiniz ama hiç düşünmediniz bir gün evinizde sizide vuracağını tüm avrupa bundan ders çıkarmalı 25 1 Yanıtla
  • HASAN: HEDEF SURYE BİR YERLERE GİREBİLMEK İÇİN YAPILAN BİR PİLAN 11 1 Yanıtla
  • mir3: Zalimler icin yasasin adalet... 6 0 Yanıtla

Advertisement