Fransa'daki Sirkte Korku Dolu Anlar - Son Dakika
Güncel

Fransa'daki Sirkte Korku Dolu Anlar

Fransa'daki sirkte korku dolu anlarAslanın eğitmenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı panik kameradaFransa'nın Amiens şehrinde kurulan 'Buffalo' adlı sirkte korku dolu anlar yaşandı.

09.05.2017 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'daki sirkte korku dolu anlar

Aslanın eğitmenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı panik kamerada

Fransa'nın Amiens şehrinde kurulan 'Buffalo' adlı sirkte korku dolu anlar yaşandı. Sirkte aslanın eğimenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı korku dolu anlar, çocuğu ile birlikte sirke giden bir Türk vatandaşı tarafından görüntülendi.

Fransa'nın Amiens şehrinde 'Buffalo' adlı sirkte 7 Mayıs saat 14.00 sıralarında başlayan gösteride korku dolu anlar yaşandı. Gösteri sırasında aslan eğitmenine beklenmedik bir anda saldırdı. Yere yatan eğitmen aslanın saldırısında kurtulmaya çalıştı. Bu sırada gösteriye izlemeye gelenler büyük panik yaşadı. İzleyiciler aslanın eğitmenine saldırısı sırasında sirki boşalttı. Eğitmen aslanın saldırısında kurtularak kendini sahnenin dışına atmayı başardı. Hastaneye kaldırılan eğitmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sirkte aslanın eğimenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı korku dolu anlar çocuğu ile birlikte sirke giden bir Türk vatandaşı tarafından görüntülendi.

Fransa\'daki Sirkte Korku Dolu Anlar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fransa'daki Sirkte Korku Dolu Anlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement