Fransız Basını: Valbuena Fenerbahçe ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Fransız Basını: Valbuena Fenerbahçe ile Anlaştı

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden olan L'Equipe, Fenerbahçe'nin Olimpik Lyon'un yıldız futbolcusu Mathieu Valbuena ile her konuda anlaştığını yazdı.

23.05.2017 12:45  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın önemli gazetelerinden L'Equipe, daha önce birçok takımda forma giymiş Lyon'nun yıldız orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını ifade etti.

DAHA GENÇ FUTBOLCULAR TERCİH EDİLECEK

Lyon'un 32 yaşındaki futbolcuyu artık kadroda görmek istemediği ve daha genç futbolcularla yola devam etme kararı aldığı kaydedilirken, futbolcunun anlaştığı bir kulübe gitmesinde engel olunmayacağı açıklandı.

ÜÇ SENELİK TEKLİF

Fenerbahçe'nin ise Valbuena için Lyon'a üç senelik bir teklif gönderdiği ve Fransız yıldıza Lyon'da kazandığına yakın bir maaş teklif ettiği belirtildi. Valbueana, Lyon'da yıllık 6 milyon Euro kazanıyor.

Uzun bir dönemdir Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mathieu Valbuena, iki sene önce Lyon'a transfer olmadan da sarı lacivertli takımın transfer listesine girmişti.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Öte yandan, Fransız basını Valbuena ile Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığını ve transfer döneminin başlamasıyla imzaların atılacağını kaydetti.

32 yaşındaki 10 numara, bu sezon toplamda 43 kez Lyon forması giydi, 10 gol ve 8 asist kaydetti. Valbuena, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında temsilcimiz Beşiktaş karşısında her iki maçta da forma giymiş ve gösterdiği performansla alkış almıştı.

BAŞKAN "GÖRÜŞÜYORUZ" DEMİŞTİ

Uzun zamandır ismi Fenerbahçe ile anılan Valbuena konusunda Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, 9 Temmuz'da bir açıklama yapmış ve Valbuena için Fenerbahçe ile görüştüklerini söylemişti. Fransa'nın Le Progres gazetesine konuşan Aulas, "Şu anda sadece Fenerbahçe Kulübü ile temaslarımız oldu. Haftaya Fenerbahçe ile bir maçımız var. Bu konuyu konuşmak için yeteri kadar vaktimiz olacak. Eğer Valbuena'ya başka kulüplerin de teklifi olursa, hepsini dinlemeye hazırız "demişti..

Fransız Basını: Valbuena Fenerbahçe ile Anlaştı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fransız Basını: Valbuena Fenerbahçe ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement