Fransa'nın Atlantik Okyanusu'ndan gelen uçak gemisinde 668 personelde korona virüs çıktı - Son Dakika
Güncel

Fransa'nın Atlantik Okyanusu'ndan gelen uçak gemisinde 668 personelde korona virüs çıktı

Fransa\'nın Atlantik Okyanusu\'ndan gelen uçak gemisinde 668 personelde korona virüs çıktı

Fransa'nın Atlantik Okyanusu'ndan dönüş yapan uçak gemisi Charles de Gaulle'ın 668 personelinde yeni tip korona virüs tespit edildiği öğrenildi.

16.04.2020 09:16  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın Atlantik Okyanusu'ndan dönüş yapan uçak gemisi Charles de Gaulle'ın 668 personelinde yeni tip korona virüs tespit edildiği öğrenildi.

Fransa Savunma Bakanlığı, uçak gemisi Charles de Gaulle'de bin 767 personele Covid-19 testi yapıldığını, 668'inin sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı. Fransa'nın Atlantik Okyanusu'nda bulunan ve Pazar günü ülkeye erken dönüş yapan uçak gemisindeki personele yapılan testler sonrası 31 askerin Toulon şehrinde bulunan Sainte-Anne askeri Hastanesine yatırıldığı açıklandı. Öte yandan hastalardan birinin yoğun bakımda olduğu öğrenildi. - PARİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fransa'nın Atlantik Okyanusu'ndan gelen uçak gemisinde 668 personelde korona virüs çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement