Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı - Son Dakika
Spor

Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Fransa'nın Lille takımına transfer olan Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, takım arkadaşlarına veda etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen golcü oyuncu, "Çocuklarımın geleceği için Lille'den gelen teklifi kabul ettim" ifadelerini kullandı. Beşiktaş da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla golcü oyuncuya emekleri için teşekkür etti.

24.07.2020 11:50  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız ekibi Lille ile anlaşan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Golcü oyuncu sabah saatlerinde geldiği Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik ekip, futbolcu arkadaşları ve tesis çalışanları ile vedalaşarak, eşyalarını topladı.

Milli yıldızlarımız Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Fransız ekibi Lille ile transfer görüşmeleri yapacak olan Burak, kısa bir süre içerisinde Fransa'ya uçacak.

BEŞİKTAŞ DA AYRILIĞI DUYURDU

Siyah-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarına ve teknik heyete veda ettiğini duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Burak Yılmaz, bugünkü antrenman öncesi, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla vedalaştı. Emeklerin için teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı

"ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİ İÇİN TEKLİFİ KABUL ETTİM"

Burak Yılmaz kariyerinde 2. kez ülke dışına çıkacak. 2016'da G. Saray'dan Çin'in yolunu tutan Burak, yeniden döndüğü ligde Trabzon ve Beşiktaş'ta başarılı grafiğini devam ettirdi. Geçen sezon Lecce'nin ısrarla istemesine karşın transferi gerçekleşmeyen 35 yaşındaki futbolcu Lille'den gelen fırsatı kaçırmak istemiyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Nazlı ve Derin adında 2 kızı bulunan Burak, "Çocuklarımın geleceği için Lille'den gelen teklifi kabul ettim" derken başarılı golcü Avrupa'nın 5. büyük liginde kendini gösterme fırsatını yakalamak istiyor.

MENAJERİ AYRILIĞI DOĞRULAMIŞTI

Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri Ali Egesel de bir sosyal medya hesabından Burak Yılmaz ile bir fotoğraf paylaşarak golcü oyuncunun Beşiktaş ile ayrılığını doğrulamıştı.

1 MİLYON EURO ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ

Beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağından vazgeçen milli oyuncu, bedelsiz olarak Fransız kulübü Lille ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Golcü futbolcu, 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Beşiktaş'tan geçtiğimiz günlerde alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etmişti.

Lille\'e transfer olan Burak Yılmaz, tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • YUNUS : Trabzondan ayrılmakla en iyisini zaten yapmıştı. 0 0 Yanıtla
  • Hasan: İyısını.ysptın.sen.kurtuldun 0 0 Yanıtla
  • Ufuk : Kulüpler borç batagında futbol bitmiş ülkemizde adam kaçmakta haklı bence keşke bende avrupada çöpçü olsaydım 0 0 Yanıtla
  • Bordo mavi: Adam kaçtı kendini kurtardi :))) 0 0 Yanıtla
  • Bülent Şaşar : Sen çocukların geleceği için kabul ettin asgar ücretle geçinen ne yapsın burak. 0 0 Yanıtla
  • YUNUS : avrupa da koronadan insanların tedavi edilmeden sahipsiz öldüklerini de keşke aklına getirseydin ufuk bey 0 0 Yanıtla
  • metin: Burak yılmaz fener i istiyordu,ancak trabzonspor fenere vermemek için 50 tane fırıldak çeviriyordu.Sonunda trabzonspor kaybetti. 0 0 Yanıtla
  • aso baba: Burak gene Beşiktaşta kendini gösterdi ve avrupaya gitti Beşiktaş avrupanın en gözde klüplerinden birisidir. 0 0 Yanıtla
  • Ufuk: Yunus kardeşim avrupadaki çöpçü inan bana senden on kat daha fazla şartlarda yaşıyor 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Kaçmak, sana yakışmadı kaptan. 0 0 Yanıtla

Advertisement