Fransa Teknik Direktörü Deschamps: "Kazandık, Önümüze Bakıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Fransa Teknik Direktörü Deschamps: "Kazandık, Önümüze Bakıyoruz"

Lyon / DHAİrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulunan Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, "Zor bir maç olacağını zaten biliyorduk. İrlanda'nın maçın hemen başında öne geçmesi bizi ilk yarıda rahatsız etti ve takım biraz panik oldu.

26.06.2016 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lyon/ DHA

İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulunan Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, "Zor bir maç olacağını zaten biliyorduk. İrlanda'nın maçın hemen başında öne geçmesi bizi ilk yarıda rahatsız etti ve takım biraz panik oldu. İkinci yarı maça daha iyi başladık ve 4 hücum oyuncumuz da gerekli yaratıcı atakları gerçekleştirdiler. Kazandık önümüze bakıyoruz" diye konuştu.

"Hiçbir takım mükemmel değildir, biz de her şeyi çok doğru yapmıyoruz" diye konuşan Fransız teknik adam, "Takım destek gördükçe oynadığı oyun da olumlu etkileniyor ve futbolcularım coşup tehlikeli oluyorlar. Bugün burada Lyon'da çok iyi bir taraftar vardı ve biz de bu destekten olumlu etkilendik. Bu taraftara hep ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"FRANSA GİBİ TAKIMA GERİYE ÇEKİLEREK FAZLA DAYANZMAZSIN"

İrlanda Cumhuriyeti'nin teknik adamı Martin O'Neill ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Erken gol ile öne geçmemiz takımdaki bazı futbolcuları olumsuz etkiledi. Genç bir takımız ve geriye çekildik. Ama Fransa gibi takıma geriye çekilerek fazla dayanamazsın. Ama şunu söylemek isterim ki bu turnuva ülkemiz için, gençler için ve taraftarımız için çok iyi bir tecrübe oldu" dedi.

Yaptıkları tribün şovları ve tezahüratları ile turnuva başından beri ilgi çeken İrlanda taraftarı için de konuşan O'Neill, "Taraftarımız müthiştiler. Bizi 4 maçta da yalnız bırakmadılar. Oyuncularıma hep pozitif destek verdiler. Onlara da çok teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

FRANSA 3 TEMMUZ'A KİTLENDİ

İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi takımı Fransa büyük bir coşku yaşarken, diğer yandan da 3 Temmuz'daki rakibini beklemeye başladı. Fransa'nın çeyrek finaldeki rakibi son 16 turda İngiltere - İzlanda maçının galibi olacak. Futbol otoriteleri çeyrek finalde Fransa - İngltere eşleşmesini konuşmaya başladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fransa Teknik Direktörü Deschamps: 'Kazandık, Önümüze Bakıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement