Fransız Basını, Beşiktaş'ın Nacer Chadli İle Anlaştığını Duyurdu - Son Dakika
Spor

Fransız Basını, Beşiktaş'ın Nacer Chadli İle Anlaştığını Duyurdu

Fransız basını, uzun süredir adı Beşiktaşla anılan Nacer Chadli'nın siyah beyazlılarla anlaştığını duyurdu.

11.08.2018 15:13  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız basını, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Belçikalı futbolcu Nacer Chadli'nin, siyah-beyazlı takımla anlaştığını duyurdu.

GÖRÜŞMELERİN DEVAM EDİLDİĞİ BELİRTİLDİ

France Football'da yer alan habere göre Beşiktaş, oyuncuyla maaşı konusunda mutabakata vardı. Siyah-beyazlılar, Belçikalı yıldızın kulübü West Bromwich ile satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerine görüşmelerini sürdürüyor.

Fransız Basını, Beşiktaş'ın Nacer Chadli İle Anlaştığını Duyurdu

CHADLİ'NİN 2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Nacer Chadli, son iki sezondur Premier Lig ekiplerinden West Bromwich forması giyiyor. Mavi-beyazlı formayla 38 resmi maça çıkan Belçikalı yıldız, 6 gol atarken, 5 de gol pası verdi. Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda da boy gösteren Chadli, 51 kez sırtına geçirdiği milli forma ile 6 gol kaydetti. Chadli'nin İngiliz ekibiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fransız Basını, Beşiktaş\'ın Nacer Chadli İle Anlaştığını Duyurdu

Son Dakika Spor Fransız Basını, Beşiktaş'ın Nacer Chadli İle Anlaştığını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yado: ABD'nin Türkiye de sayısız askeri üssü var bizde bunları bir gecede evlerine postalayalim sonra dolar isterse 10 TL olsun ABD nin Ortadoğu'da ki elini kırmak gerek en etkin üsleri Türkiye'de bakalım gtlr buradan gitmeyi yiyormu? Yada ikinci şık sadece Suriyelileri değil tüm mültecilere Avrupa'nın kapısını açalım işte o zaman bak AB ile ABD nin kavgasına birbirlerini yesinler bizde kendi işimize bakalım haktır Allah 9 2 Yanıtla ..: Askeri üslere yapılacak en ufak şey savaş sebebidir. Bi akıllı sensin zaten 2 1 Ahmet demir : Aynen katılıyorum aman bizim ülkemizde o dediğin yapacak hiç bir siyasi yok adamlar hala beş keş çekiyorlar nasıl abde ye nasıl yarnırız 0 0
  • Enes Han: dümennnn... 0 4 Yanıtla

Advertisement