Fransız Futbolcu Bacary Sagna: Önceliğim Türkiye Yerine İngiltere'de Kalmaktı - Son Dakika
Spor

Fransız Futbolcu Bacary Sagna: Önceliğim Türkiye Yerine İngiltere'de Kalmaktı

Manchester City'den ayrıldıktan sonra 1 ay kulüpsüz kalan ve daha sonra İtalyan ekibi Benevento ile sözleşme imzalayan Sagna, "Önceliğim Türkiye yerine İngiltere'de kalmaktı" dedi.

22.02.2018 17:21  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun bir süre Manchester City forması giyen ve İngiliz ekibinden ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 yıl kendisine takım bulamayan ve geçtiğimiz günlerde İtalya Serie A'nın son sırasında bulunan Benevento ile sözleşme imzalayan Bacary Sagna, Fransız basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'YE GİTMEK YERİNE..."

Yaklaşık 1 yıldır kulüp bulamadıktan sonra İtalya Serie A'nın son sırasında yer alan Benevento'ya transfer olan Sagna'ya West Ham, Crystal Palace, Galatasaray, Bursaspor ve Besiktaş'ın da ilgisinin sorulması üzerine ''Bu takımlardan birine transfer olabilirdim. Önceliğim Türkiye yerine Londra'da kalmaktı. Ailem ile İngiltere'ye çok alışmıştık. Ancak İngiltere'deki takımlarla anlaşamadım. Ardından Benevento'ya transfer olmaya karar verdim'' cevabını verdim.

"ARSENAL'İN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM"

35 yaşındaki tecrübeli sağ bek, ''Kulüpsüz olduğum zaman Arsenal, kendileri ile antrenmanlara çıkmamı teklif etti. Ancak ben bunu reddettim çünkü bir ara Arsene Wenger'in bir röportajını okumuştum. Daha çok genç futbolculara şans vermek istiyordu. Ayrıca o zaman takımda Mathieu Debuchy vardı. O varken antrenmanlarda olmak saygısızlık olurdu'' diyerek Arsenal'in teklifini de geri çevirdiği belirtti.

Fransız Futbolcu Bacary Sagna: Önceliğim Türkiye Yerine İngiltere\'de Kalmaktı

Son Dakika Spor Fransız Futbolcu Bacary Sagna: Önceliğim Türkiye Yerine İngiltere'de Kalmaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ....: Eboue gibi olma da 2 0 Yanıtla
  • RAMAZAN ELAZIĞ: TÜRK FUTBOLU NİYE İLERLEMİYOR AVRUPADA OYNAYAN FUTBOLCU OYNATILIYOR BİZDE İSE FORMDAN DÜŞMÜŞ ÜNLÜ FUTBOLCULARI OYNATARAK KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ BİRÇOK YERLİ YETENEKLİ FUTBOLCU KEŞFETMEK YERİNE ROBERTO CARLOS KOAREJMA ETO GİBİ FORMADAN DÜŞMÜŞ FUTBOLCULARI SIRF TARAFTARA YARANMAK İÇİN BECERİKSİZ YÖNETİMLER TARAFINDAN GETİRTİYORUZ SONRADA TÜRK FUTBOLU GERİLİYOR EMİN OLUN MESSİ VE RONALDODA 10 SENE SONRA YA FB YA GS YADA BJK DE AMA ÖNCE ONLARIN FORMLARININ DÜŞMESİNİ BEKLEMELİYİZ BİDE HAVALİMANNDA B 1 0 Yanıtla
  • Drwho: Kendi futbolcumuzu kendimiz yetistirmeliyiz. Ajax feyenord psv gibi takimlar futbolcu fabrikalari gibi calisiyor, nedeni altyapilari cok pfofesyonelce yonetiliyor. 17 yas altinda nice yeteneklerimiz var. Gerek egitim sisteminin carpikligi gerek ekonomik durum bu yeteneklerin kaybolmasina yol aciyor. Futbolcu olup neyapican git fakulte oku hayatini kurtar denildikten sonra yapacak hicbirsey yok malesef 0 0 Yanıtla

Advertisement