Paul Pogba, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığına yönelik çıkan iddiaları yalanladı - Son Dakika
Spor

Paul Pogba, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığına yönelik çıkan iddiaları yalanladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Paul Pogba'nın, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslamiyet üzerine yaptığı skandal açıklamalar sonrasında milli takımı bıraktığı iddia edilmişti ancak Fransız yıldız, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla çıkan iddiaları yalanladı.

26.10.2020 10:25  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız futbolcu Paul Pogba'nın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı açıklamaları üzerine milli takımı bıraktığı iddia edilmişti ancak Pogba'dan jet bir açıklama geldi.

Pogba, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, The Sun Gazetesi'nde yer alan haberin gerçek dışı olduğunu duyurdu ve Fransa Milli Takımı'nda oynamaya devam edeceğini ifade etti.

İNGİLİZ BASINI İDDİA ETMİŞTİ

The Sun gazetesinin Orta Doğu kaynaklı iddiasına göre İngiltere ekibi Manchester United'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Pogba, Macron'un İslam karşıtı tutumuna tepki olarak Fransa Milli Takımı kariyerini sonlandırma kararı almıştı.

Fransa'da 16 Ekim'de Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürleri derste öğrencilerine gösteren bir öğretmenin öldürülmesinin ardından Fransa hükümeti İslam'ı ve Müslümanları hedef alan açıklamalarda bulunmuş, Macron ise cinayeti "İslami terör" olarak nitelemişti.

MACRON'UN SKANDAL SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Montpellier ve Toulouse kentlerinde öğretmeni "anmak için" resmi binaların duvarlarına Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatürleri yansıtılmıştı. Macron açıklamasında, Hazreti Muhammed'e yönelik karikatürleri yayınlamaktan vazgeçmeyeceklerini söylemişti.

Daha önce yaptığı bir açıklamada ise İslam'ı "bugün dünyanın her yerinde krizde olan bir din" şeklinde niteleyen Macron'un "İslam'ın yapılandırılması gerektiğine" dair ifadeleri, tüm dünyadaki Müslümanların tepkisini çekmişti.

Paul Pogba, Fransa Milli Takımı\'nı bıraktığına yönelik çıkan iddiaları yalanladı

Son Dakika Spor Paul Pogba, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığına yönelik çıkan iddiaları yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ALOO: ADAMSIN 81 1 Yanıtla
  • MAP: Aferin sana. Helal olsun. 53 3 Yanıtla
  • ®: adamın dibi 42 1 Yanıtla
  • dadas25: gs de fransiz takimi))))) 21 18 Yanıtla
  • hulk: ADAMSIN... SIRADA KANTE VE DİĞERLERİ DE BIRAKSIN 35 2 Yanıtla
  • Paul Pogba: sağolun arkadaşlar sizde adamsınız 30 1 Yanıtla
  • BURHAN: Bravo.. Ama unutmayalim Türk asilli Alman Futbolcu Mesut Özil'e Almanya'da neler yapildi neler.INSAALLAH bu arkadasin sonu Faso Fransad'da Mesut gibi olmaz.. 29 2 Yanıtla
  • Fenomen Medya Sosyali: Gel galatasaraya hemen barındırmazlar seni artık avrupada 17 8 Yanıtla
  • adnan karagecen : hz.ibrahıme su tasıyan karınca gıbı tarafını bellı et sessız kalma bravooo 23 1 Yanıtla
  • bayburtlu döndü: ıste adam görun 19 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement