Fransızlar Eğitimciler Samsun'da - Son Dakika
Yerel

Fransızlar Eğitimciler Samsun'da

Fransızlar Eğitimciler Samsun\'da

Fransa'dan Samsun'a gelen 6 öğretmen ve 2 ornitolog, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Emin Karaman'ı makamında ziyaret etti.

27.05.2013 14:37  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Çevresel ve Sürdürülebilir Kalkınma Eğitimi Alanında Bilgi Beceri Değişimi" projesi kapsamında Fransa'dan Samsun'a gelen 6 öğretmen ve 2 ornitolog, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Emin Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Samsun ile Fransa'nın Bordo kenti Le Teich Kuş Cenneti'ndeki tecrübe, bilgi birikimi ve eğitimler ışığında yürütülen eğitim proje kapsamında Samsun Bafra Kuş Cenneti'nin gelişimini desteklemek için 6 öğretmen ve 2 ornitolog Samsun'a geldi. "Çevresel ve Sürdürülebilir Kalkınma Eğitimi Alanında Bilgi Beceri Değişimi" projesi kapsamında Fransa'dan Samsun'a gelen 6 öğretmen ve 2 ornitolog, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Emin Karaman'ı makamında ziyaret etti. Emin Karaman'dan, yabancı konuklara Kızılırmak Deltası Kus Cenneti hakkında bilgi verdi.

"Çevresel ve Sürdürülebilir Kalkınma Eğitimi Alanında Bilgi Beceri Değişimi" projesi, çevreyle ilgili bilgi ve becerilerin değişimini içeriyor. Projenin Fransa kanadında The Montaigne de Lormont Okulu, The School Of Le Teich, The Ornithological Park (Le Teich), Gironde; Türkiye kanadın da ise Bafra Doğanca İlkogretim Okulu, Terme Fatih İlköğretim Okulu bulunuyor. Proje, Samsun'da Kızılırmak Deltası Kus Cenneti'nde yürütülecek. Bu altı kurumun bilgi beceri paylaşımı, derslerde bu konunun işlenmesi ve ele alınması, çevresel konular, halkın çevreye karşı daha duyarlı olması adına yapılacak eğitimler gibi konularda iş birliği ve dayanışma içinde olmaları hedefleniyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fransızlar Eğitimciler Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement