Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Ankara'da freni boşalan çimento yüklü kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

11.06.2020 14:37  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da çimento yüklü kamyon, yokuş aşağı seyir halindeyken freni boşalması sonucu kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Kazada bir kişi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza, öğle saatlerinde Yenimahalle ilçesi İvedikköy Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Ertekin yönetimindeki 06 K 9554 plakalı çimento yüklü kamyon, yokuş aşağıya seyir halindeyken freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Kamyon, karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen Elvan Özdeş yönetimindeki 06 L 7149 plakalı otomobil, Selman Taşçı yönetimindeki 26 NY 571 plakalı cip ve Ali Arslan Kaya kontrolündeki 06 YFM 95 otomobile çarptı. Kamyon, trafik lambası ve aydınlatma direğine çarparak durdu.

Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kamyonda sıkışan sürücü Ömer Ertekin ile yanında bulunan Akgül Ertekin ve Melike Ertekin ile cip sürücüsü Selman Taşçı, yaralandı. Ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarılan Ömer Ertekin ile diğer yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Ömer Ertekin, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı

"ÜSTÜMÜZE UÇTU"

Yaşadığı kazayı anlatan sürücü Elvan Özdeş, "Freni patladı diyorlar; ama bence kırmızıda geçti. Kasasının arkasında da insan taşıyordu. Önce cipe, sonra bize ve direğe çarparak durdu. Herkes kendi canının derdine düştü. Hepimiz araçtan çıkmaya çalıştık" dedi. Aynı otomobilde bulunan Şebnem Özdeş ise, kaza sırasında kırmızıda beklediklerini belirterek, "Tam yeşil yandı, hareket edecektik, üstümüze uçtu. 'Freni patladı' deniyor; ama çok hızlı geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybetti herhalde" diye konuştu.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Freni boşalan kamyonun bilançosu ağır oldu: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Abc: Fren patlaması nedir yaaa, fren zayıflar yada tutmaz. Nasıl patlıyo biri izah etsede bizde bilsek. 1 2 Yanıtla Ozzy: Kardeşim fren patlayabilir, fren hortumu zamanla yıpranabilir. Orjinal amortisör takılmadığında yan sanayilerde fren hortumunun sabitlenmesini sağlayan parça çıkıntımekanizma olmayabiliyor. Cırt ile tutturulduğunda her direksiyon çevrildiğinde sürtünerek fren hortumu zarar görüyor ve zamanla patlıyor. Sen frene basıyorsun ama frenlemeyi sağlayan fren hidrolik yağı patlayan yerden dışarı kaçıyor. Fren işlevsiz kalıyor. 4 0 fu: havalı fren diye birsey var bilmediğin konuda yorum yapma ABC 2 0
  • ASLAN: Kardeş Allah a işindir kim ölüm ne zaman gelecek başında Kader geldiyse ölümde Acele gelmiş 0 0 Yanıtla
  • şenol 19: Kardeşim tamir bakım yaptırılmıyor zamanında birde araba sanayide hemen yapılıp teslim edilmiyor mal sahibi de zamanım yok diyor 0 0 Yanıtla
  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.


Advertisement