Nakliyat kamyonunun freni boşaldı, kırılmayan tek bir eşya kalmadı - Son Dakika
3. Sayfa

Nakliyat kamyonunun freni boşaldı, kırılmayan tek bir eşya kalmadı

İstanbul Kağıthane'de freni boşalan nakliyat kamyonu boş alana uçtu. Eşyaları taşınan kadın ise kocasının asker olduğunu söyleyerek, "Milyonda bir olacak bir şey başımıza geldi. Her şeyim kırık, eşim sürekli arıyor. Henüz gerçeği söyleyemedim" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

25.12.2020 12:10  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de Talatpaşa Mahallesi Zeybek Sokak'ta sabah saatlerinde yaşanan olayda ev taşınması için eşya yüklenen nakliyat kamyonu kaymaya başlamış ve yaklaşık 10 metre yükseklikten boş alana uçmuştu. Kazaya ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

ŞOFÖR PEŞİNDEN KOŞTU

Görüntülerde kamyon eşya taşındığı sırada birden yokuş aşağı kaymaya başlıyor. Şoför ve yanındaki kişiler kamyonun peşinden koşuyor. Bir süre sonra kaldırımı aşan kamyon, boş alana uçuyor.

"YEMEK TAKIMLARIM, BEYAZ EŞYALAR HEPSİ KIRIK"

Öte yandan eşyaları taşınan ev sahibi Merve A., yaşananları gözyaşlarıyla anlattı. Eşinin vatani görevini yapmak üzere Şırnak'ta askerlik yaptığını söyleyen Merve A., "Kağıthane'den Gaziosmanpaşa'ya taşınacaktık. Kamyonun frenleri tutmadı ama önüne takoz koymamışlar kendileri de kabul etti. Uçurumdan aşağı yuvarlandı. Bütün eşyalarımız gitti. Sürekli arıyor yeni evimize taşındığımızı söyledim, bir şey diyemedim. Şu an şoktayım inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Milyonda bir olacak şey bizim başımıza geldi. Her şey kırıldı. Yemek takımlarım beyaz eşyalar hepsi kırık" ifadelerini kullandı.

Nakliyat kamyonunun freni boşaldı, kırılmayan tek bir eşya kalmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Nakliyat kamyonunun freni boşaldı, kırılmayan tek bir eşya kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cem: O KAMYONUN SORUMSUZ ŞÖFÖRÜ ACİLEN CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANMALIDIR 0 0 Yanıtla
  • ...: İç işleri bakanlığı ve aile bakanlığı durumla ilgilenir umarım. Geçmiş olsun.. Tek suçlu firma gibi görünüyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement