Freywılle'den Rus Balesi'ne Özel Koleksiyon - Son Dakika
Kadın

Freywılle'den Rus Balesi'ne Özel Koleksiyon

Freywılle\'den Rus Balesi\'ne Özel Koleksiyon

Freywılle'in, dört olağanüstü mücevher tasarımından birisi olan "Swan Lake" koleksiyonu, Rus balesine hediye olarak yaratıldı.

27.11.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuğu Gölü'ndeki müzik, tutku ve canlılığı mücevherlere aktaran Freywılle sanatçıları, Rus kültürünü yorumluyor.

Sonbahar/Kış 2014 sezonunu Rusya'ya adadığı "Passionate Russia" koleksiyonu ile karşılayan Freywılle, Rus kültürünün önemli değerlerini geleneksel motiflerle mineye işleyerek ortaya etkileyici tasarımlar çıkarıyor. Koleksiyondaki 4 ayrı tasarımdan birisi olan "Swan Lake" koleksiyonu, sanatsal bir ifade şeklinden çok daha öte olan Rus balesine bir hediye olarak yaratıldı.

Tchaikovsky'nin 3 büyük eserinden biri olarak görülen Kuğu Gölü Balesi, klasik balenin mükemmel modeli olarak kabul edilir. Onurlu bir kültürel yaşam ve miras sembolü olan bu eser değerli mücevherler üzerinde, balenin gizemli ve cazibeli doğası anlatılmaktadır.

Freywılle sanatçıları tarafından Rus balesinden ilham alınarak yaratılan "Swan Lake" kolkesiyonu; dansçının tutku, müzik, onur ve hareketliliğini uyumlu renkler ve canlı motiflerle birleştirerek olağanüstü saat, kolye, küpe, bilezik, yüzükler ve eşarplara dönüştürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Freywılle'den Rus Balesi'ne Özel Koleksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement