Frida' Balesi, Son Kez Sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Frida' Balesi, Son Kez Sahnelendi

Frida\' Balesi, Son Kez Sahnelendi

MERSİN Devlet Opera ve Balesi'nce (MDOB) her temsili kapalı gişe sahnelenen, Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun hayatından kesitler sunulan, 2 perdelik 'Frida' balesi, bu sezon son kez sahnelendi.

06.05.2019 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN Devlet Opera ve Balesi'nce (MDOB) her temsili kapalı gişe sahnelenen, Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun hayatından kesitler sunulan, 2 perdelik 'Frida' balesi, bu sezon son kez sahnelendi.

Kültür Merkezi Sahnesi'nde sahnelenen eserin orkestra şefliğini Burak Şatana yaparken, müziğine A.Maquez, J. P. Moncayo, C.A. Akın imza attı. Koreografisini ve rejisörlüğünü Özgür Adam İnanç'ın yaptığı eseri, dramaturg Füsun Ataman Berke kaleme alırken, dekor tasarımını Aykut Öz, kostüm tasarımını Tülay Şimşek ve ışık tasarımını Tarı Deniz üstlendi. Eserde Tutku Barın Tümen, Özlem Şenormanlılar, Meltem Ayar, Ozan Demirbaş, Niyazi Cingöz, Burak Serkan Cebeci, Tugay Ak, Ender Üçdemir, Miray Boyacıoğlu, Selğan Çavdaroğlu, Seda Dereli, Meltem Ayar, Özge Hoşer, Pınar Humar, Risa Ochiai, Ketevan Chkhikvadze, Miray Boyacıoğlu, B. Hasan Akyol, İsmail Şereflioğlu ve Yusuf Afacan rol aldı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Frida' Balesi, Son Kez Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement