Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korona ve trafik kurallarını hiçe sayan yolculuk - Son Dakika
3.Sayfa

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korona ve trafik kurallarını hiçe sayan yolculuk

İstanbul'da 5 çocuk, bir kamyonetin kasasında yolculuk etti. Çocukların o anlarda ne sosyal mesafeye uydu ne ağızlarında maske vardı ne de trafik kurallarına dikkat edildi. Tehlikeli yolculuğu bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

22.05.2020 10:15  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde seyreden bir kamyonetin kasasında 5 çocuk yolculuk etti. Kamyonetin kasasında bulunan çocuklardan bir tanesinin kasanın kenarına oturması yürekleri ağza getirdi.

KASADAKİ 5 ÇOCUKLA ŞERİT DEĞİŞTİREREK SEYİR ETTİ

5 çocuğun yüzlerinde maske olmadığı ve sosyal mesafeye uymadığı görüldü. Köprü üzerinde şerit değiştirerek seyir eden kamyonetin plakasının son rakamlarının silinmiş olması ise dikkat çekti. Kasasında 5 çocuk ile tehlikeye davetiye çıkaran kamyonet sürücüsünün duyarsız davranması akıllara durgunluk verdi.

5 çocuğun kamyonet kasasındaki yolculuğu tehlikeli yolculuğu kamerada
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korona ve trafik kurallarını hiçe sayan yolculuk
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korona ve trafik kurallarını hiçe sayan yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 50: Bayrampaşa cevatpaşa mah roman vatandaşlar her gün yedi 24 çoluk çocuk hepsi maskesiz sosyal mesafesiz sokağa çıkma yasağı olmasına ragmen hepsi sokaklarda emniyeti kaymakamlığı ve belediyeyi defalarca aramamıza rağmen dışarıdalar bunlara hiç birşey yapmıyorlar biz bunlarla aynı marketi aynı MANAVI aynı pazarları kullanıyoruz mademki virüs var tehlike çok büyük neden birşey yapılmıyor bu yorumu okuyan bir yetkili varsa allah rızası için bize yardımcısı olsunlar lütfen bize yardım edin sesimizi kimseye duyuramıyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement