Fuckup Nights Vol V - Son Dakika
Kültür Sanat

Fuckup Nights Vol V

Fuckup Nights Vol V

Bizi öldürmeyen 'fuck up' güçlendirir!FuckUp Nights Nedir?

25.05.2017 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bizi öldürmeyen 'fuck up' güçlendirir!

Fuck Up Nights Nedir?

'Fuck up'  demek, faka basmak, çuvallamak, iş batırmak, özetle yaptığın her ne işse umulmadık bir şekilde  başarısız olmak demek.

Hiç başlamadığın bir projede başarısız olma olasılığın %100. Dolayısı ile bir işi yapmaya karar verip yola çıktığında, kaybedeceğin hiçbir şey yok.  Süper değil mi?

FuckUp Nights; başarısız olmuş girişim ve projelerin hikayelerinin paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir hareket.  Biz de bu küresel harekete katılıp,  girişimcilik ekosistemine bir katkı yapalım istedik.

Bu kutlamaya katılmanızı, bu hareketin vereceği ilham ve motivasyon fırsatını yakalamanızı diliyoruz.

Başarı hikayelerini çok dinledik.  Bir de başarısızlık hikayelerini dinleyelim ve ilham alalım dedik. Ne de olsa, yapılan doğruyu tekrarlamanın tek bir yolu var. Yapılan yanlışı tekrarlamamanın ise binlerce heyecanlı ve farklı yolu!

Neler Olacak?

Çoğunuzun tanıdığı, motivasyonel, konuşmacı, yazar, davranış bilimleri araştırmacısı Mehmet Auf moderatörlüğünde üç 'fuck up' tecrübesi yaşayan girişimci/ iş insanı bizlerle deneyimlerini paylaşacak. Neden başarısız olduklarını, şimdiki akılları ile neyi farklı yapacaklarını 7 dakika içinde apaçık ortaya dökecekler.  Kendi kendilerine dökemezlerse, Mehmet Auf moderatörlüğünde, hepimiz  sorularımızla yardımcı olacağız: )

Hep birlikte, yapılan yanlışlara alternatif, heyecanlı ve farklı yollar bulacağız ve başkalarının 'fuck up' larından dersler çıkaracağız.

Konuşmacılarımız

Melih Özbek

Aslında Makina Mühendisi olan Melih Özbek, ODTÜ'de yüksek lisansını yaparken karşısına çıkan Internet üzerinde yazılım geliştirmeyi öğrendi ve kariyerini yazılımcı olarak sürdürme kararı aldı. Internet balonunun en şişkin olduğu zamanlarda internetle uğraştı. Bu arada okul zamanında başladığı fotoğrafçılık hobisini de dijital makinaların gelişmesiyle birlikte ilerletti ve fotoğrafçılık dersleri vermeye başladı. Yirmi yılın üzerinde bir süre yazılım geliştirmeyle uğraştıktan sonra kariyerini noktalayarak 2009 yılında Dijital Akademi isminde bir stüdyo kurdu ve burada her düzeyden fotoğrafçılara fotoğraf eğitimi vermeye ve profesyonel olarak fotoğrafçılık yapmaya başladı. Fotoğraf eğitimine mühendislik ve yazılım bilgilerini de harmanlayan Melih Özbek, Dijital Akademi ile Türkiye'de en farklı fotoğrafçılık eğitimi veren kurumlarından biri durumunda.

Hakan Yel

Satış ve İş Geliştirme Danışmanı, aynı zamanda Arkeolog, Müteahhit, İşletmeci, Domates Üreticisi, Ekmekçi, Organik Tarım Üreticisi ve Yazar. 1968 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara DTCF de Arkeoloji okudu. Sektör değiştirmenin travma sebebi olarak görüldüğü iş hayatımızda 10 ayrı sektörde 35 değişik işyerinde çalıştı. 5 roman ve 3 kişisel gelişim kitabı yayınladı. Son kitabı 'Törkiş Biznıs Sıtayl' kitabında, böylesi travmatik bir iş hayatının altından nasıl kalktığını anlatıyor. Halen bir şey olmamış gibi 3 değişik sektörde aktif olarak çalışıyor.

Özer Koç

Özer Koç, Dokuz Eylül İ.İ.B.F.  İşletme Bölümü'nü takiben, Moreno Enstitüsü eğitmenlerinden Günter Ziegler yönetiminde 2 yıl süre ile Psikodrama eğitimi aldı. İş hayatı boyunca, birçok  kuruluşta yönetim, satış,  eğitim ve danışmanlık alanlarında deneyim kazandı. 2010 yılında JCI Türkiye tarafından "En Başarılı Eğitmen" ödülüne layık görüldü. Aktif üyesi bulunduğu çeşitli sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak proje yöneticiliği, şube yöneticiliği ve eğitmenlik yaptı. 2013 yılından itibaren çalışmalarını FranklinCovey Türkiye bünyesinde sürdüren Özer Koç, kurumsal akademilerin desteklenmesi, iç eğitmen gelişimi ve yetişkinlere yönelik eğitimlerin tasarlanması konularında kurumlara danışmanlık ve fasilitasyon hizmeti sunmaktadır.

Mehmet Auf/ Moderatör

Mehmet Auf, O.D.T.Ü Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, akademik çalışmalarına devam etmiş Amerika'da yapay zeka alanında yüksek lisans çalışmalarında bulunmuş, Türkiye'ye dönüşünde O.D.T.Ü, İşletme Bölümünde MBA yapmıştır. Çok yönlü kişiliğini iş yaşamına da yansıtan Mehmet Auf, çeşitli özel sektör kuruluşlarında üst düzey yöneticilik ve yönetici ortaklıklarda bulunmuş ve kariyerini eğitim ve danışmanlık alanında geliştirmeye karar vermiştir. Kariyeri boyunca 150,000'den fazla katılımcıya davranış bilimleri konusunda eğitim veren halen konuşmacı ve danışman olarak faaliyetlerine devam etmekte olan Mehmet Auf aynı zamanda bir davranış bilimleri araştırmacısı, senarist, oyuncu ve yazardır.

Program

19.00 - 20.00 Kayıt

20.00 - 20.30 Networking, sohbet, networking

20.30 - 22: 00 Konuşmacılar ve Soru Cevap

22: 00 - 22: 30 Networking, networking, networking!

Web Sayfası

Facebook Sayfası

Facebook Event Sayfası

Twitter                :

Instagram

Youtube

Detaylar :

İl : Ankara

İlce : Çankaya

Mekan : IF Performance Hall

Mekan Adresi : Tunus Caddesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi

Başlangıç Saati : 26.05.2017 19: 00: 00

Bitiş Saati : 26.05.2017 21: 00: 00

Kategori : Fuckup Nights Vol V

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Fuckup Nights Vol V - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti
    18:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'taki manolya ağacının altına Zeki Müren'in heykelini dikti. Başkan Tunç Soyer, Zeki Müren'in İzmir ile güçlü bir bağa sahip olduğunu belirtti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı
    18:01 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü sahnelerinde düzenlediği ücretsiz oyunlarla kutladı. Ulusal ve uluslararası bildirilerin okunduğu etkinlikte, tiyatronun iletişimdeki önemi ve sanatın barışa olan katkısı vurgulandı.

  • İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü
    17:47 İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü

    İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Topluluğu tarafından düzenlenen yarışmada iki ödül kazandı. Nişan Şirinyan 'Sürekli Mükemmeliyet' ödülünü, Can Atak ise 'Çarpışma' oyunuyla 'Tek Kişilik Performans (Erkek)' ödülünü aldı. Ödüller, 25 Nisan'da Kozyatağı'ndaki Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek.

  • Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor
    17:17 Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor

    TRT Belgesel'de yayınlanan 'Oyunbozan' belgeselinin dördüncü bölümü olan 'Gökbey', Türk Silahlı Kuvvetleri'nin genel maksat helikopteri olan 'Gökbey'in üretim sürecini ve testlerini anlatıyor. Belgeselde, helikopterin çift motorlu ve tek motorlu test süreçleri grafikler, animasyonlar ve görüntüler eşliğinde izlenebilecek.


Advertisement