Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı

Bursa'da 75 yaşındaki yaşlı adam, para karşılığı ilişki için anlaştığı Sima Ç'nin, transseksüel olduğunu fark edince Sima Ç'yi bıçakladı.

27.08.2019 00:59  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Rafet Ö. (75), para karşılığı ilişki için anlaştığı kişinin, transseksüel olduğunu fark edince aralarında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan kavgada Rafet Ö. sopa darbeleriyle darbedilirken, transseksüel Sima Ç. ise kolundan bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Rafet Ö, sokakta bulduğu kartvizitin üzerindeki hayat kadınına ait numarayı aradı.

GERİ DÖNMEK İSTEDİ

Kendisini 'Okşan' olarak tanıtan kişi ile Rafet Ö, para karşılığı ilişki için anlaştı. Fuhuş için anlaştığı adrese giden Rafet Ö, kendisini Okşan olarak tanıtan kişinin transseksüel olduğunu görünce vazgeçerek geri dönmek istedi.

SOPALI-BIÇAKLI KAVGA

İkilinin arasında çıkan telefon tartışması sonucu Rafet Ö, yanında bulunan bıçak ile Sima Ç'yi kolundan bıçakladı. Sima Ç. ise sopayla Rafet Ö.'yü başından yaraladı.

Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Sima Ç. ile Rafet Ö.'yü ilk tedavilerinin ardından gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı
Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı adam, fuhuş için anlaştığı kişinin transseksüel olduğunu anlayınca onu bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • Ozz: Toplu taşımada iki dakka ayakta duramaz oysa 168 6 Yanıtla engin: bide utanmadan yer isterler 36 7 muahmmed : engin bütün yaşlılar birmi 8 1
  • DAMAT-28: NASIL YAŞARSANIZ ÖYLE ÖLÜRSÜNÜZ. 139 1 Yanıtla Damar: yani rütbe olarak değil hal hareket ve davranış olarak nasıl yaşarsan öyle ölürsün 6 1 Yani: Krallar gibi yaşayanda kral olarak mı ölüyor. 2 1
  • Abuzer kömürcü: Malafatı görene kadar aklın nerdeydi amca 49 2 Yanıtla engin: yegen o zaten fantaziye gitmiş parayı vermemk icin öyle etmiş 2 1
  • Nikotin: Emmi erken uyandin az daha dunya kac bucak gorurdun 46 3 Yanıtla Pala: Sana gösterdilermi gardaş anladın sen onu 0 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement