Fulham'da Karmaşa Sürüyor - Son Dakika
Spor

Fulham'da Karmaşa Sürüyor

Fulham\'da Karmaşa Sürüyor

Premier League’in son sırasında bulunan Fulham, geçtiğimiz günlerde takımın başına Felix Magath’ı getirmişti.

18.02.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meulensteen'in zor sınavı

Sezon ortasında işbaşına geldikten sonra yalnızca 75 gün görevde kalan Rene Meulensteen, Fulham kulübü tarafından 'A takımdaki görevlerinden' azledildi. Böyle bir tabir kullanan kulübün zor zamanda göreve gelen hocaya karşı biraz kibar olmaktan çok, tazminatla ilgili hesapları olduğu iddia edilse de durum açıkça Meulensteen'in kovulduğunu işaret ediyor.

2015'e kadar kontratı olan Hollandalı teknik adam, bir şekilde sözleşmesinin hakkını alacak fakat sürüncemede olan yalnızca onun durumu değil. Yardımcı olarak yanına aldığı Ray Wilkins, Felix Magath'ın takımla yaptığı ilk idmanda yer almadı ve büyük olasılıkla ona da bir tebligat ulaşacak. Yine Meulensteen'den gelen talep üzerine yönetici olarak atanan tecrübeli futbol adamı Alan Curbishley'nin akıbeti de belirsiz.

Magath dönemi

"İşkenceci geldi"

Felix Magath ile bir görüşme yapan Curbishley'nin görevde kalacağına dair işaretler olsa da Skysports'un haberine göre o da artık bir iş sahibi değil. Şahıslara ilişkin resmi açıklama yapılmaması ve bunun muhataplarına bildirilmemesi kulübü krizi yönetmekte başarısız ve aceleci davrandığının ispatı olarak görülebilir.

En önemlisi ise hafta sonu West Bromwich Albion deplasmanına gidecek olan Fulham'ın acil puan ihtiyacı. Daha önce Magath ile çalışan futbolculardan ofansif orta saha oyuncusu Lewis Holtby ve sağ bek Sacha Riether umutlu konuşsalar da Premier League'in ilk Alman hocasının işinin hiç kolay olmadığı aşikar.

Patron Shadid Khan tarafından ani bir kararla göreve getirilen ve bu sezon Fulham'ın üçüncü menajeri olan Felix Magath, yanında meşhur kondisyoneri Werner Leuthard'la birlikte geldiği Londra'da belki de kariyerinin en zorlu sınavını verecek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fulham'da Karmaşa Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement