Futbol - Son Dakika
Yerel

Futbol

Futbol

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçmişte olduğu gibi her takım taraftarının bir arada, yan yana keyifle maç izlediği günleri özlemle arzuladıklarını söyledi.

13.12.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçmişte olduğu gibi her takım taraftarının bir arada, yan yana keyifle maç izlediği günleri özlemle arzuladıklarını söyledi.

Abdullah Avcı, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mevlana Araştırmaları Enstitüsü'nün davetlisi olarak 739. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinleri kapsamında düzenlenecek "Gönlümüzdeki Mevlana Söyleşisi"ne katılmak üzere Konya'ya geldi.

Avcı, eski Devlet Bakanı Işın Çelebi, Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Gültiken ve Dünya Fair Play Komisyonu üyesi Erdoğan Arıpınar ile birlikte SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, "Türk teknik direktörlerine tahammül sınırları, yabancı teknik direktörlere göre daha mı az-" sorusuna, " Türkiye'de futbol adına bazı şeyler değişiyor. Futbolda istikrar, süreklilik ve devamlılık, bunun için de değişim ve gelişim çok önemli. Bugün itibariyle kulüpler inandığı bir teknik adamla sürekli çalışıyorsa bunun karşılığını kendi de alır, teknik adamlar da alır" yanıtını verdi.

Avcı, takımların taraftarlarına deplasman yasağıyla ilgi bir soru üzerine de, "Bizim zamanımızda maça gittiğimizde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları yan yana, bir arada maç izlerdi. Geçmişte olduğu gibi her takım taraftarının bir arada, yan yana keyifle maç izlediği günleri özlemle arzuluyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Eski Devlet Bakanı Işın Çelebi de üniversitenin, Mevlana'nın tanıtımına yönelik çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkı Gökbel ise Mevlana'nın çağrısını duyarak Konya'ya gelenlerin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 42 numaralı "H. Gökbel" yazılı milli takım formasını Rektör Gökbel'e hediye etti.

Ali Gültiken de Gökbel'e Beşiktaş forması ve anahtarlığı takdim etti.

Işın Çelebi ve Erdoğan Arıpınar'ın ise kitap hediye ettiği Gökbel, misafirlere çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement