Augsburg, Bayern Münih'e 4-0 Yenildi - Son Dakika
Güncel

Augsburg, Bayern Münih'e 4-0 Yenildi

Bundesliganın 15. hafta karşılaşmasında Bayern Münih deplasmanda Halil Altıntop'un forma giydiği Augsburg'u 4-0 yenerek, ilk yarıyı lider tamamlamayı garantiledi.

13.12.2014 20:11  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 15. hafta karşılaşmasında Bayern Münih deplasmanda Halil Altıntop'un forma giydiği Augsburg'u 4-0 yenerek, ilk yarıyı lider tamamlamayı garantiledi.

Maçın gollerini 58. dakikada Medhi Benatia, 59. ve 71. dakikada Arjen Robben ile 68. dakikada Robert Lewandowski kaydetti.

Karşılaşmada Bayern Münih toplam 13 dakikada 4 gol sığdırırken üst üste dördüncü kez ilk yarıyı lider tamamlamayı başardı.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Bastian Schweinsteiger bu maçta ilk onbirde yer aldı. Teknik direktör Pep Guardio, Mario Götze ve Thomas Müller'i maçta yedek soyundurdu.

Puan cetvelinde 39 puanla liderliğini sürdüren Bavyera ekibi, bu sezon yenilmezlik serisini sürdürdü. Franck Ribery ise bu sezon dördüncü golüne imza attı.

Augsburg ise 24 puanda kalarak 3. sırada kaldı.

Geçen hafta İlkay Gündoğan'ın attığı golle uzun zaman sonra Bundesliga'da galibiyet yüzü gören Borussia Dortmund ise deplasmanda karşılaştığı başkent ekibi Hertha Berlin'e 1-0 mağlup oldu.

Hertha Berlin'in tek golünü 40. dakikada Julian Schieber kaydetti. Bu skorla Borussia Dortmund bu sezon dokuzuncu yenilgisini aldı.

Borussia Dortmund bu sonuçla ligde 14 puanla 16. sıraya geriledi. Hertha Berlin ise 17 puanla 12. sıraya yükseldi.

Bu sezon ortasında teknik direktör değişkliğine giderek takımın başına Roberto Di Matteo'yu getiren Schalke kendi evinde FC Köln'e 2-1 mağlup oldu.

FC Köln bu skorla Schalke'yi kendi evinde 21 yıl sonra mağlup etme başarısını gösterdi.

Karşılaşmada FC Köln'ün golleri 47. dakikada Anthony Ujah ve 67. dakikada penaltıdan Matthias Lehmann'dan gelirken ev sahibi takımın tek golünü 85. dakikada Leroy Sane kaydetti.

Bu skorla Schalke 23 puanla 6. sırada yer alırken FC Köln maç fazlasıyla 18 puanla 15. sırada yer aldı.

Teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut'un yaptığı Hannover 96, deplasmanda Werder Bremen ile 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmanın golleri Werder Bremen'de 36. dakikada Zlatko Yunusoviç, 55. dakikada Melvyn Lorenzen ve  88. dakikada Davie Selke'den geldi. Hannover 96  adına golleri ise 12. dakikada lars Stindl, 62. dakikada Joselu ve 64. dakikada da Hiroshi Kiyotake kaydetti.

Werder Bremen bu sonuçla  14 puanla 17 sırada yer alırken Hannover 96 da 20 puanla dokuzuncu sorada yer aldı.

Freiburg sahasında Hamburg ile golsüz berabere kaldı. Ligin altlarında bulunan iki takım içinde mutlak galibiyeyin çok önemli olduğu karşılaşmada taraflar tek puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu sonuçla Hamburg 16 puanla 14. sırada yer alırken Freiburg ise 14 puanla 15. sırada yer aldı.

Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Hertha Berlin - Borussia Dortmund:   1-0

Werder Bremen - Hannover 96: 3-3

Schalke 04 - FC Köln:  1-2

FC Augsburg - Bayern Münih: 0-4

SC Freiburg - Hamburg: 0-0

Haftanın son iki maçında yarın Bayer Leverkusen kendi evinde Borussia Mönchengladbach ile Wolfsburg ise Paderborn ile karşılaşacak. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Augsburg, Bayern Münih'e 4-0 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement