Kazım, Su Şişelerini Tekmeledi - Son Dakika
Spor

Kazım, Su Şişelerini Tekmeledi

Kuyt'ın bir gol attığı maçta Feyenoord, Cambuur'u 2-0 yenerken ikinci yarıda yerini Kramer'e bırakan Colin Kazım Richards, hırsını su şişelerinden çıkardı.

17.08.2015 11:44  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon yaptığı transferlerle uzun yıllardır özlemini çektiği şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Feyenoord, Cambuur engelini zor da olsa 2-0'la aşmasını bildi. Karşılaşmanın ilk yarısında tutuk bir futbol ortaya koyan Rotterdam ekibi, ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete uzandı. Feyenoord'u galibiyete taşıyan golleri 77. dakikada yeni transferlerden Kramer ile 90+3'üncü dakikada penaltıdan Dirk Kuyt attı.

KUYT GOL ATTI

Bu arada Kuyt, 9 yıl aradan sonra döndüğü Feyenoord'daki ikinci maçında da gol atma başarısı gösterirken, ikinci yarıda yerini Kramer'e bırakan Colin Kazım Richards, hırsını su şişelerinden çıkardı.

SU ÇANTASINI TEKMELEDİ

Kaçırdığı bir gol pozisyonundan hemen sonra 61. dakikada teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından oyundan alınan Kazım, sinirlenerek yedek kulübesinde bulunan su çantasını tekmeledi. Maçtan sonra değerlendirmede bulunan Kazım, oyundan çıkarıldığı için değil gol kaçırdığı için kızdığını söyledi.

Kazım, Su Şişelerini Tekmeledi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kazım, Su Şişelerini Tekmeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement