Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Türkmen: "Başarıya aç olan oyuncuları takıma kazandırmaya gayret gösteriyoruz"

27.06.2013 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, "Başarıya aç olan oyuncuları takıma kazandırmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi Orduspor'un kadrosunda yer alacak oyuncuların yavaş yavaş şekillendiğini belirtti.

Kısa süre içerisinde takım kadrosunun tam anlamıyla belirleneceğini ifade eden Türkmen, "Transfer çalışmaları teknik heyet ve yönetimle beraber ortaklaşa yürütülüyor" diye konuştu.

Takımda 3 yabancıyla birlikte 30-35 oyuncunun yer alacağını ancak kamp döneminde bazı oyuncularla yolların ayrılabileceğini söyleyen Türkmen, şunları kaydetti:

"Orduspor olarak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Her takımda olduğu gibi kulüp olarak yeni bir takım oluşturmanın zorluklarını yaşıyoruz. Bir çok zorluklara rağmen Orduspor'a ihtiyaç olan futbolcuları bu zamana kadar kulübümüze kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak başarıya aç olan oyuncuları takıma kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Hedefimiz Bolu kampı öncesi yabancılarla birlikte 30-35 oyuncuya imza attırmak. Kulüp olarak bu kadar oyuncuyu istihdam edebiliriz. Takımda yer alan genç oyuncular her zaman hazır olmasını sağlayacağız. Ancak yine de teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda bazı oyuncularımız ile kamp döneminde yollarımız ayrılabilir. Bunu zaman gösterecek."

Orduspor'un yeni sezon öncesi kombine bilet satışlarının devam ettiğini de hatırlatan Türkmen, taraftarların üzerine düşen görevi yapacağına inandığını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement