Futbol: Spor Toto 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 1. Lig

Stat: OsmanlıHakemler: Özgür Yankaya, Özgür Ertem, Erkan AkbulutOsmanlıspor: Karcemarskas, Caner Arıcı, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Muhammed Bayır, Hasan Kılıç, Mathew (Dk. 62 Galip Güzel), Burhan Eşer, Sinan Kurt (Dk. 66 Beykan Şimşek), Lumanza (Dk.

12.05.2019 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat: Osmanlı

Hakemler: Özgür Yankaya, Özgür Ertem, Erkan Akbulut

Osmanlıspor: Karcemarskas, Caner Arıcı, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Muhammed Bayır, Hasan Kılıç, Mathew (Dk. 62 Galip Güzel), Burhan Eşer, Sinan Kurt (Dk. 66 Beykan Şimşek), Lumanza (Dk. 79 Mertan Caner Öztürk), Magaye

Altay: Emre Koyuncu, Mustafa Murat Uslu, İbrahim Öztürk, Ulaş Zengin, Özgür Özkaya (Dk. 43 Serkan Sözmen), Merter Yüce (Dk. 74 Mesut Can Tunalı), Tavares, Oğuz Han Aynaoğlu (Dk. 60 İhsan Furkan Deniz), Tatos, Hüsamettin Yener, Paixao

Goller: Dk. 12 Paixao (Altay), Dk. 81 Beykan Şimşek, Dk. 88 Galip Güzel (penaltıdan), Dk. 90+1 Magaye (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 39 Tavares, Dk. 45 Hüsamettin Yener, Dk. 63 Serkan Sözmen, Dk. 90 İbrahim Öztürk (Altay), Dk. 73 Numan Çürüksu, Dk. 86 Hasan Kılıç, Dk. 90+3 Caner Arıcı (Osmanlıspor)

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor, sahasında Altay'ı 3-1 yendi.

Bu sonuçla puanını 59'a yükselten Osmanlıspor, son hafta öncesi play-off'a kalmayı garantiledi.

Öte yandan Osmanlıspor, karşılaşmanın 43. dakikasında Magaye ile penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor
    17:23 Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları Kayseri'de sürüyor. 16 takımın mücadele verdiği müsabakalar, Kayseri'deki 2 salonda gerçekleştiriliyor. Müsabakalar sonunda 4 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

  • Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor
    17:23 Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.

  • TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı
    17:15 TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde başladı. NEVÜ'nün spor merkezinde gerçekleştirilen müsabakalara, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi erkek futsal takımları da katılıyor. Müsabakalar 18 Nisan'da sona erecek.

  • Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi
    17:15 Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi

    Galatasaray, Aston Villa'da istediğini bulamayan ve ülkesine dönmek isteyen Nicolo Zaniolo için kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Yıldız futbolcunun bonservisinden 25-30 milyon euro kazanmayı hedefliyor.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı
    17:07 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı

    Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi, Antik Olimpiyat Oyunlarının doğduğu yer olan Olimpia'da düzenlenen özel bir törenle yakıldı. Meşalenin Yunanistan'dan Paris'e olan yolculuğunun başlangıcı olan etkinliğe, IOC Başkanı Thomas Bach ve Paris 2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Paris Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi
    16:58 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurul tarihini öne çekilmesi gerektiğini söyledi. Özbek, TFF'nin başarılı bir yönetim sergilemediğini belirterek erken seçim çağrısı yaptı. Galatasaray olarak imza kampanyasına destek vereceklerini açıkladıklarını ancak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurul kararı aldığını hatırlatan Özbek, diyalogla çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

  • Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi
    16:46 Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi

    Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, Badminton Bölgesel Ligi'nde mücadele vererek Süper Lige yükselmeye hak kazandı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ligde ikinci olan Anadolu Üniversitesi, gümüş madalya kazandı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi sporcusu Kerem Çınar, ferdi kategoride Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım
    16:23 Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı seçim kararı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özbek, ''Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım'' açıklamasını yaptı.


Advertisement