Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, play-off yolunda Alanyaspor engelini aşmak istediklerini söyledi.

20.03.2013 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, play-off yolunda Alanyaspor engelini aşmak istediklerini söyledi.

Alanyaspor maçı hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu sahasında yaptığı antrenmanla sürdüren Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Kızıltan, idman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son 3 haftada takımın gösterdiği performansın mutluluk verici olduğunu belirten Kızıltan, "Daha iyi oynamaya başladık, öz güvenimiz yerine gelmeye başladı. Özellikle oyuncularımızın morali çok iyi. Play-off yolunda Alanyaspor engelini de aşmak istiyoruz" dedi.

Alanyaspor maçının kolay olmayacağını dile getiren Kızıltan, "Onlar da ligin ikinci yarısına bir üst lige çıkma hedefiyle girdiler. Son 4-5 haftadır istedikleri sonuçları alamıyorlar. Kötü gidişi durdurmak için bu haftayı fırsat olarak görüyorlar. Bu anlamda zor bir maç olacak. İyi bir kadroları var ama biz de iyi bir takımız. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz" diye konuştu.

Cezalılar Erdal Sezek ve Emrah Ekmekçi ile sakatlıkları bulunan Yasin Palaz ve Ercan Ünal'dan yoksun bir kadroyla Alanya deplasmanına gideceklerini ifade eden Kızıltan, şunları söyledi:

"Her oyuncu bizim için önemli ve değerlidir ama onların yerini doldurabilecek kalitede oyuncularımız var. Şans bulan oyuncu da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bu anlamda bir sıkıntımız olmayacaktır." - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement