Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Stat: Bornova Hakemler: Volkan Bayarslan, Ali Saygın Ögel, Samet ÇavuşGöztepe: Beto, Sabri Sarıoğlu, Wallace Reis, Kosanovic, Leo, Halil Akbunar (Dk. 67 Demba Ba), Poko, Ngando, Gouffran (Dk. 46 Muhammed Enes Durmuş), Castro (Dk.

27.04.2018 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat: Bornova

Hakemler: Volkan Bayarslan, Ali Saygın Ögel, Samet Çavuş

Göztepe: Beto, Sabri Sarıoğlu, Wallace Reis, Kosanovic, Leo, Halil Akbunar (Dk. 67 Demba Ba), Poko, Ngando, Gouffran (Dk. 46 Muhammed Enes Durmuş), Castro (Dk. 81 Doğanay Kılıç), Ghilas

Kardemir Karabükspor: Rybka, Hakan Aslantaş, Kravchenko, Tayyib Talha Sanuç, İshak Doğan, Murat Akın (Dk. 81 Berkay Yılmaz), Leandrinho (Dk. 81 Ahmet Karadayı), Cem Özdemir (Dk. 69 Yusuf Akbulut), Alican Karadağ, Bliznichenko, Ergin Keleş

Goller: Dk. 11 ve 45+1 Ngando, Dk. 64 ve 77 Ghilas, Dk. 80 Demba Ba (Göztepe)

Sarı kart: Dk. 39 Tayyib Talha Sanuç (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın açılış maçında Göztepe, sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-0 yendi.

53. dakikada Göztepe ceza alanına giren Hakan Aslantaş'ın şutunda, kaleci Beto direk dibinden topu çıkardı.

58. dakikada Kardemir Karabükspor savunmasından seken top, Halil Akbunar'ın önünde kaldı. Halil'in şutunda top direğe çarparak dışarı çıktı.

64. dakikada Göztepe üçüncü golünü buldu. Muhammed Enes Durmuş'un şutunda direkten dönen top, Ghilas'ın önünde kaldı. Ghilas da topu boş kaleye gönderdi: 3-0

75. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta gitti.

76. dakikada Alican Karadağ'ın sert şutunda, kaleci Beto parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

77. dakikada Göztepe farkı 4'e çıkardı. Demba Ba'nın içeriye çevirdiği topla buluşan Ghilas, meşin yuvarlağı filelere yolladı: 4-0

80. dakikada Göztepe skoru 5-0'a getirdi. Castro'nun pasında topla buluşan Demba Ba, takımının beşinci golünü attı.

Göztepe, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Öte yandan Göztepeli bazı taraftarlar, oyuna sonradan dahil olan Demba Ba'yı topla her buluşmasında ıslıkladı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, golcü oyuncuyu ıslıklayan taraftarlara tepki gösterdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek
    11:19 Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek

    Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Antalya'da yapılacak Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nın aynı zamanda olimpiyatta yarışacak olan 25 yürüyüş takımının 23'ünün seçileceği bir yarışma olduğunu söyledi. Çintimar, bu yarışmada olimpiyata yaklaşık 80 kota verileceğini de dile getirdi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı
    11:15 Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde Sedir Çocuk Kreşi'ni açtı. Kreş, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim ve sosyal etkinlik imkanları sunuyor.

  • Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek
    11:08 Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve BAKKA iş birliğiyle 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde bisiklet etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, panel, çalıştay ve bisiklet turu olmak üzere 3 farklı aşamadan oluşacak ve bölgede ekoturizmin, doğa sporlarının ve sürdürülebilir turizmin gelişimi ile bisiklet rotalarının güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu
    11:03 Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu

    Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz
    10:59 İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz

    EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi. İbrahim, ligde son 2 haftada doğru oynayarak galibiyetler aldıklarını belirtti ve defansın önemine vurgu yaptı. Fenerbahçe maçının zorlu olacağını dile getiren İbrahim, taraftar desteğinin önemli olduğunu ve rekabet ortamının takımda olduğunu ifade etti.

  • Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek
    10:58 Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek

    Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Altay, yarın Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Altay, son 6 haftadır kazanamamasına rağmen rakibini yenerek moral bulmayı hedeflerken, Manisa FK ise alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Manisa FK 3-0'lık skorla kazandı.

  • Omurilik Felci Tedavisine Destek İçin Koşu Etkinliği
    10:58 Omurilik Felci Tedavisine Destek İçin Koşu Etkinliği

    Omurilik felcinin tedavisine fon sağlamak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run etkinliği, 5 Mayıs Pazar günü İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinlik öncesi 30 Nisan'da adidas Runners İstanbul ekibiyle Suadiye'de hazırlık koşusu yapılacak. Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen etkinlikte 4.7 milyon euro bağış toplanmıştı.

  • Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    10:57 Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta Türkiye Güreş Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katıldı. Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon olurken, Çorum İl Milli Eğitim ikinci, Antalya Cengiz Elbeye ise üçüncü oldu.

  • Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı
    10:54 Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı

    Antalya'da yetişen başarılı pehlivanlar, yağlı güreş sezonuna hazırlanmak için antrenmanlara başladı. Kumluca Güreşleri'ne katılacak pehlivanlar, yağlı antrenmanlarla form tutuyor. Antrenör Kemal Yılmaz, sezon için iyi bir hazırlık yaptıklarını belirtirken, başpehlivan Orhan Okulu ise Kırkpınar'da birinci olmayı hedeflediğini söyledi.

  • Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak
    10:53 Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak

    Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu, ilk kez uluslararası bir şampiyonaya katılacak olan Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek olan Uluslararası Kadınlar Atlı Okçuluk Şampiyonası'na katılacağını duyurdu. Milli takım, 1 Mayıs'ta Rusya'ya gidecek ve 3-5 Mayıs tarihleri arasında şampiyonada mücadele edecek. Türkiye'nin bu branşta adını dünyaya duyurması hedefleniyor.

  • Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu
    10:49 Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Manchester City deplasmanına çıktı. İlk maç berabere bitmiş ve penaltılara kalmıştı. Son penaltıyı kullanan Real Madrid'in savunmacısı Antonio Rüdiger, takımını yarı finale taşıdı. Rüdiger'in sevinci sosyal medyada büyük ilgi gördü.


Advertisement