Futbol Tarihine Damga Vuran Ronaldinho, Emekli Oluyor - Son Dakika
Spor

Futbol Tarihine Damga Vuran Ronaldinho, Emekli Oluyor

Dünya futbol tarihine damga vuran isimlerden olan 37 yaşındaki Ronaldinho, emekli oluyor. Abisi Asis, Brezilyalı futbolcunun kararını doğruladı.

17.01.2018 08:25  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona ile futbol tarihine damga vururken, Messi ve Neymar gibi günümüz yıldızlarına idol olan Ronaldinho futbola veda etti.

Ronaldinho'nun abisi Roberto Asis, Ronaldinho'nun emekli olacağını açıklarken, vedası için büyük bir proje planladıklarını, O Globo'ya açıkladı:

"ONA GÜZEL BİR VEDA YAPALIM"

"Futbolu bıraktı. Artık bitti. Ona güzel bir veda yapalım. Dünya Kupası'nın ardından, belki Ağustos'ta, olması gerektiği gibi görkemli. Brezilya, Avrupa ve Asya'da organizasyonlar yapacağız. Brezilya Milli Takımı ile de çalışacağız."

Futbol Tarihine Damga Vuran Ronaldinho, Emekli Oluyor

"10 YILDIR BARCELONA ELÇİSİ"

"Nike bu projede bizimle birlikte olacak, ancak detaylar henüz belli değil. Şimdilik bir çalışma programı ayarlıyoruz. 10 yıldır Barcelona'nın elçisi. 3 organizasyon belirlendi. Bunlardan ilki 1 Mart'ta Meksika'da olacak."

Futbol Tarihine Damga Vuran Ronaldinho, Emekli Oluyor

Son Dakika Spor Futbol Tarihine Damga Vuran Ronaldinho, Emekli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ahmet : sanki vefat haberi veriyorsunuz ... O nasıl başlık :D 35 1 Yanıtla
  • Domdom: Kesinlikle messi ve ronaldodan daha iyi bir futbolcu.Futbolu sanata dönüştüren bi insan madrid maçlarında ramosu hayattan futboldan soğutan insan ronaldinho 18 1 Yanıtla
  • bjk: bu adam kadar teknik bi adam bence yok abi 18 0 Yanıtla
  • hasirli: adam futbolun dibi 13 0 Yanıtla
  • Tribal Enfeksiyon: kimi bu sekilde yaş haddinden efsane olarak emekli olurken kimi de bas belası bir ifrazat gibi oraya buraya yamanır ( bknz vArda ) 5 4 Yanıtla
  • Soner: Başakşehire bir sorsaydilar.. 3 0 Yanıtla

Advertisement