İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! - Son Dakika
Spor

İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü hafta maçları sona erdi. Gecenin en önemli maçında Inter, evinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etti.

24.10.2019 00:06  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda E, F, G ve H gruplarında 8 maç yapıldı. Turnuvanın son şampiyonu Liverpool, E Grubu'nda konuk olduğu Belçika ekibi Genk'i 4-1 mağlup etti. İngiltere ekibine galibiyeti getiren golleri 2 ve 57. dakikalarda Alex Oxlade-Chamberlain, 77. dakikada Sadio Mane, 87. dakikada Muhammed Salah attı. Genk, tek golünü 88. dakikada Stephen Odey ile buldu. Liverpool, bu galibiyetle 6 puana ulaştı.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

BARÇA KAZANDI MESSİ TARİHE GEÇTİ

F Grubu'nda İspanya'nın Barcelona takımı, deplasmanda Çekya ekibi Slavia Prag'ı 2-1 yendi. Barcelona'nın gollerini 3. dakikada Lionel Messi, 57. dakikada kendi kalesine Peter Olayinka, ev sahibi takımın golünü 50. dakikada Jan Boril kaydetti. Barcelona, bu galibiyetle 7 puana çıktı ve liderliğe yerleşti. Bu arada Messi, İspanyol Raul ve Portekizli Cristiano Ronaldo'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde 33 farklı takıma gol atan 3. oyuncu oldu. Arjantinli yıldız ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde peş peşe 15 sezon en az bir gol atan ilk futbolcu olmayı da başardı.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

INTER DORTMUND'U 2 GOLLE GEÇTİ

İtalya ekibi Inter, F Grubu'ndaki diğer maçta Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'u 2-0'lık skorla geçti. Ev sahibi Inter'in gollerini 22. dakikada Lautaro Martinez ve 89. dakikada Antonio Candreva kaydetti. Bu skorla Inter, grupta 4 puanlı Borussia Dortmund'u yakaladı.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

YUSUF VE ZEKİLİ LİLLE, PUANI SON DAKİKADA ALDI

Milli futbolcular Mehmet Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği maçta Fransa ekibi Lille, H Grubu'nda ağırladığı İspanya temsilcisi Valencia ile 1-1 berabere kaldı. Valencia'nın golünü 63. dakikada Denis Cheryshev, Lille'in golünü 90+5. dakikada Jonathan Ikone attı. Karşılaşmada Mehmet Zeki Çelik, mücadelenin tamamında sahada kalırken Yusuf Yazıcı ise 71 dakika forma giydi. Bu sonucun ardından Valencia 4, Lille bir puana çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün sonuçları şöyle:

Genk (Belçika) - Liverpool (İngiltere): 1-4

Salzburg (Avusturya) - Napoli (İtalya): 2-3

Inter (İtalya) - Borussia Dortmund (Almanya): 2-0

Slavia Prag (Çekya) - Barcelona (İspanya): 1-2

Leipzig (Almanya) - Zenit (Rusya): 2-1

Benfica (Portekiz) - Olympique Lyon (Fransa): 2-1

Ajax (Hollanda) - Chelsea (İngiltere): 0-1

Lille (Fransa) - Valencia (İspanya): 1-1

İşte Şampiyonlar Ligi\'nde gecenin sonuçları!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • UCHE: Eksiklerle dolu PSG ni, tarihinin en kötü günlerini yaşayan REAL MADRİD i kendi sahanda yenemiyorsan vede 1 gol dahi atamıyorsan bunun sorumlusu sensin Teriiiiiimmm.... Paralar gitti yine çöpe, gerek yok artık fazla söze...... 8 2 Yanıtla fdfd: yav işinize bakın adam imparator hala yaranamadı size .. kimse fatih terime laf edemez.. 0 1 vatan: Gerizekalı eksiklerle dolu dediğin psg reali 3-0 clup brugee i deplasmanda 5-0 yendi.. kötü dediğin real ligde daha ilk defa ligde geçen hafta yenildi..senin futbol bilgin bu kadar işte evimizde antalya ya yenilmiyoz sizin gibi sarsak.. psg ye yeniliyoz gerçi ben ne anlatıyorum ki size 10 yıldır ş.ligine gidemeyen takım taraftarı ne anlar bu büyük takımlarla oynamadan :) daha hayatınızda real madridle maçınız yok mal bi geçen hazırlık maçı yaptınız ondada kötü dediğin realden 5 yediniz.. boş boş konuşuyon işte 0 1 vatan: Gerizekalı eksiklerle dolu dediğin psg reali 3-0 clup brugee i deplasmanda 5-0 yendi.. kötü dediğin real ligde daha ilk defa ligde geçen hafta yenildi..senin futbol bilgin bu kadar işte evimizde antalya ya yenilmiyoz sizin gibi sarsak.. psg ye yeniliyoz gerçi ben ne anlatıyorum ki size 10 yıldır ş.ligine gidemeyen takım taraftarı ne anlar bu büyük takımlarla oynamadan :) daha hayatınızda real madridle maçınız yok mal bi geçen hazırlık maçı yaptınız ondada kötü dediğin realden 5 yediniz.. boş boş konuşuyon işte 1 0 UCHE: Ben sana Fenerbahçe nin Şampiyonlar liginde çeyrek final yaptığı maçların klibini yollarım aklını kaybedersin MAL. Sıfır golle Ş.Liginin en zayıf takımı seçildi galatasaray ne konuşuyorsun MAL !!!!!!! 1 0
  • Rademellim BALCAO: Cl en zayıf takım gs seçildi.yapacak birşey yok kendimiz şişirdik kendimiz bulduk.sıvas maçında andone nin penaltısına bakın gs nin ligimizde nasıl ileriye doğru itildiğini görürsünüz.geçen seneki rize maçı gibi.bu tip hakem hataları olacaksa terime ne gerek var,birde boşuna onun kaprisiyle uğraşıyoruz. 9 1 Yanıtla
  • Derler....: Bu kafalarla anca internetten şampiyonlar liginin sonuçlarına bakariz.projesiz plansız şakşak çı zihniyetlerin yönettiği bir futbol kültürüne sahibiz ne yazık ki.yine döndük 90 lara...çok güzel bravo.... 1 0 Yanıtla
  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.


Advertisement