'G Marin Managed By Divan' Bayramoğlu'nda Hayat Buldu - Son Dakika
Ekonomi

'G Marin Managed By Divan' Bayramoğlu'nda Hayat Buldu

Divan Grubu ile Mar Yapı, Güneşli'de yapılan G Plus at Divan Residence'dan sonra G Marin managed by Divan projesini Bayramoğlu'nda hayata geçirdi.

25.09.2013 12:08  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divan Grubu ile Mar Yapı, Güneşli'de inşa edilen "G Plus at Divan Residence"dan sonra bir iş birliğine daha imza atarak, "G Marin managed by Divan" projesini Bayramoğlu'nda hayata geçirdi.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, projenin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, arazi geliştirici bir firma olarak bölgenin potansiyeli ve gelişiminin kendilerini cezbettiğini belirterek, Bayramoğlu'nda örnek olabilecek bir projeye imza atmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Özkök, Güneşli'de hayata geçirdikleri Divan Residence at G Plus projesinde Divan Grubu ile yakaladıkları başarılı iş birliğini bu projeye de taşıdıklarını ifade ederek, inşaasını gerçekleştirdikleri projeyi, Divan Grubu'nun da aynı güven ve heyecanla karşılanmasının kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu kaydetti.

Divan Grubu ile yaptıkları ortaklıkla birlikte projeyi G Marin managed by Divan olarak şekillendirdiklerini vurgulayan Özkök, "Daire sahipleri isterlerse Divan tecrübesi ve geleneği ile zenginleşen ayrıcalıklı yönetim hizmetlerini belli bir ücret karşılığında alacaklar" dedi.

"Küçük Amerika yeniden hayat bulacak"

Özkök, bir zamanlar İstanbulluların gözde sayfiye yeri olan, bahçe içinde 1 veya 3 katlı villaları, sahili ve eğlence mekanlarıyla "Küçük Amerika" olarak anılan Bayramoğlu'nu öncelikli yatırım bölgesi olarak belirlediklerini ifade ederek, bu hedef paralelinde yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucunda markalı konut yatırımına başlama kararı aldıklarını anlattı.

Bu karar doğrultusunda arazi arayışlarına girdiklerini ve sonrasında yarım kalmış bir projeyi devralmayı tercih ettiklerini ifade eden Özkök, "Böylelikle hem mağdur edilmiş 96 aileyi evlerine kavuşturduk hem de çeşitli nedenlerle yarım bırakılmış inşaatların sektörde yarattığı ve yaratacağı olumsuz havayı, beraberinde getireceği güven sorununu ortadan kaldırmış olduk. Bu arada bizim projemizle Bayramoğlu yeniden hayat bulacak. Güneşli'de G Plus'la yarattığımız etkiyi burada da yaratacağız ve bölge, inşaatçılar için yatırım üssü haline gelecek" şeklinde konuştu.

Özkök, geleceğin Kalamış'ı olarak nitelendirilen, İstanbul'un yanı başındaki Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projenin, Gebze sanayi bölgesi ile teknoloji merkezlerine, Marmaray ve bölgeye yapılması planlanan marinaya çok yakın olduğunu, bunun da  projeye ayrı bir değer kattığını anlattı.

İlk etap Ekim'de teslim

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon ise G Marin managed by Divan projesinin 35 bin metrekare arazi üzerinde inşa edildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"G Marin managed by Divan projesi iki etapta toplamda 556 konuttan oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı projenin metrekare fiyatları 1800 ila 2500 lira  arasında değişiyor. İlk etabın anahtar teslimleri Ekim 2013'te yapılacak. Projenin ikinci etabını ise 2014 yılının sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. İki sosyal tesisin yer alacağı projede sauna, fitness salonu ve yüzme havuzları yer alıyor. G Marin'in konsepti ve nitelikli sosyal donatılarının yanı sıra Divan Grubu'nun vereceği rezidans hizmetleri bölgedeki tüm projelerden farklılaşmasını sağlıyor."

Divan Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Marcos Bekhit ise Mar Yapı ile yaptıkları iş birilğinden çok  mutlu olduklarını ve onlarla yola devam etmekten memnun olacaklarını ifade etti.

Toplantıya, Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Faik Öztunç da katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'G Marin Managed By Divan' Bayramoğlu'nda Hayat Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement