G Plus, Divan Grubu ile Anlaştı! - Son Dakika
Güncel

G Plus, Divan Grubu ile Anlaştı!

G Plus, Divan Grubu ile Anlaştı!

Divan'ın ilk rezidansı G Plus'la Güneşli'de yükselecek!

27.02.2012 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mar Yapı'nın Güneşli'de hayata geçirdiği G Plus projesinin ikinci etabında yapılması planlanan rezidans ve otelle ilgili olarak yürütülen görüşmeler tamamlandı. Güneşli'ye yeni bir soluk getirecek projenin inşası Mar Yapı tarafından gerçekleştirilirken, işletmesini Divan Grup üstlenecek

Mar Yapı tarafından emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli'de inşaatı devam eden G Plus projesinin ikinci etabında yapılması planlanan rezidans ve otelle ilgili olarak yerli ve yabancı otel zincirleri ile yürütülen görüşmeler tamamlandı. İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri olan Güneşli'nin ilk rezidansının inşaatı Mar Yapı tarafından yapılırken, işletmeciliği Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu tarafından yapılacak. Divan Grubu'nun ve Güneşli'nin ilk rezidansı G Plus'la yükselecek.

Finans merkezi olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul'da Güneşli gibi havaalanı bağlantı yolu üzerindeki bölgeler yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak görülen Güneşli'de karma bir proje olarak hayata geçirilen G Plus ikinci etabında inşa edeceği rezidans ile bölgeye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul siluetinin değişmez oteli Güneşli'de

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan G Plus ilk etabının tamamlanmasının ardından zincir otellerden gelen teklifler üzerine ikinci etapta rezidans ve otel inşa etmeye karar verdiklerini söyleyen Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök Güneşli'deki ilk karma proje ve ilk rezidansa imza attıklarını ifade etti. Güneşli'nin yeni yaşam merkezi olacağını söyleyen Özkök, "Biz bölgeyi iyi tanıyoruz. İnşaat alanındaki iddiamızı Divan Grubu'nun otelcilik sektöründeki deneyimiyle birleştirerek ihtiyaçlara cevap verebilen, doğru çözümler üreten bir proje ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz" dedi. Projede 140 odalı 4 yıldızlı bir otel ile 282 dairelik rezidans inşa edileceği bilgisini veren Özkök, Divan Grubu ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde rezidans sahiplerinin otel hizmetini ev rahatlığıyla yaşayacaklarını ifade etti.

2013 yılında tamamlanması planlanan G Plus'ın ikinci etabında rezidansın yanı sıra ünlü markaların yer alacağı bir Alışveriş Arkadı bulunacak.

Divan Grubu'nun ilk rezidansı

Divan Grubu'nun rezidans hizmeti de vermeye başlayacağını ve ilk rezidansı da G Plus projesi ile Güneşli'de hayata geçireceklerini belirten Divan Grubu CEO'su Marcos Bekhit iki kurum arasında yapılan anlaşmaya ilişkin olarak şunları söyledi: "Güneşli'de hayata geçecek olan otelimiz Türkiye'de 10'uncu İstanbul'da ise dördüncü otelimiz olacak. Bu projenin Divan Grubu açısından önemi büyük çünkü ilk Divan Residence'ın kapılarını Güneşli'de açacağız" dedi. Mali İşler ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç ise konuyla ilgili "Özellikle son birkaç yıldır gayrimenkul sektöründe rezidanslar, villa ve konut seçeneklerinden daha fazla ilgi görüyor. Modern yaşamın yoğunluğu ve karmaşasında kişiler çok daha modern, kompakt ve konforlu bir yaşam tarzına yöneliyorlar. Biz de Divan Grubu olarak, otelcilik alanındaki yarım asırlık birikimimizi rezidans işletmeciliğinde değerlendirmek istiyoruz. Divan'la özdeşleşmiş üstün hizmet kalitesini, Güneşli gibi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde sunmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

İkinci etap mart sonu satışta

Toplamda 3 kule ve 3 etaptan meydana gelen, Atatürk Havalimanı ve ana arterlere yakınlığı ile dikkat çeken G Plus projesi, 32 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. İlk etabı Aralık 2012'de sahiplerine teslim edilecek olan projede 254 konut, 40 mağaza ve 4.000 metrekare planlanabilir ofis alanı bulunuyor. İlk etapta stüdyo, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve dubleks seçeneklerinin yer aldığı projenin ikinci etabında, Divan Rezidans, Divan oteli ve 40 adet seçkin mağazanın bulunduğu bir Alışveriş Arkadı bulunuyor. Mart ayının sonunda satışa çıkacak olan G Plus ikinci etabında; farklı alternatiflerde 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere 282 rezidans ve 40 mağaza da yer alacak.

950 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi, kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, Sauna, Fitness, Spa ve farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüplerinin de yer aldığı G Plus, konsepti ile bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel G Plus, Divan Grubu ile Anlaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement