G Plus Divan Residence'ta Konutların %78'i Satıldı - Son Dakika
Ekonomi

G Plus Divan Residence'ta Konutların %78'i Satıldı

G Plus Divan Residence\'ta Konutların %78\'i Satıldı

Divan Residence at G Plus'ta konutların yüzde 78'i satıldı.

25.04.2012 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mar Yapı'nın Güneşli'de hayata geçirdiği G Plus projesinin ikinci etabında yer alan Divan Residence at G Plus'ta üç hafta içinde konutların yüzde 78'si satıldı. Divan Grubu'nun ilk rezidansı olarak hayata geçen Divan Residence at G Plus, 2011'den itibaren piyasada oluşan "bekle, gör' havasına rağmen kısa sürede gerçekleşen satış rakamıyla önemli bir başarıya imza attı.

Mar Yapı tarafından emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli'de hayata geçirilen G Plus'ın ikinci etabında yer alan Divan Residence yatırımcılar kadar rezidans konforunu yaşamak isteyen tüketiciler tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. Divan Grubu'nun ilk rezidansı olan Divan Residence at G Plus'ta üç hafta içinde konutların yüzde 78'i satıldı. Mar Yapı, 2011 ilk çeyreğinden itibaren faiz oranlarının yükselmesi nedeniyle piyasada yaşanan "bekle gör" havasına rağmen kısa sürede gerçekleşen satış rakamına rağmen önemli bir başarıya imza attı.

Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ve nitelikli yaşam alanlarının yer aldığı projelerin ilgi gördüğünü dile getiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, şunları söyledi: "G Plus projesinde yakaladığımız istikrarlı satış başarısında bunun önemli bir rol oynadığını düşünüyorum. Mar Yapı'nın inşaat kalitesine ve Divan Grubu'nun saygınlığına duyulan güvenle de kısa sürede, bizim için önemli bir satış başarısını yakaladık. G Plus yatırımcısına da kazandıran, prim getirisi olan bir proje. İlk etabı yatırımcısına yüzde 40 oranında kar sağladı. Divan Residence at G Plus'ın da benzer ölçüde konut sahiplerine kar sağlayacağını düşünüyorum. Bu projeyi hayata geçirmiş olmaktan gurur duyuyoruz."

Konutların m2 fiyatı 3.900 TL'den başlıyor

1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yer aldığı 282 rezidansın bulunduğu Divan Residence at G Plus'ta, rezidans kullanıcılarının evlerinde otel konforuna sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklarını söyleyen Münir Özkök, Güneşli bölgesinde fark yaratacak olan

projenin ikinci etabında konutların metrekare fiyatının 3.900 TL'den başladığını söyledi.

Projeleri tasarlarken gayrimenkul alanında uzman kadrolar ile çalıştıklarını ve mimari projelerin ilk aşamasından itibaren tüketici beklentilerine cevap verecek şekilde nitelikli yaşam alanları tasarladıklarını söyleyen Münir Özkök; "Günlük yaşamın yoğunluğu içerisinde insanların trafik derdinden kurtulmak ve şehrin içinde konforlu bir yaşam istediklerini tespit ettik. İstanbul gibi bir metropolde insanların trafiğe girmeden evlerinde her türlü sosyal olanağa ulaşabilme ayrıcalığına sahip olmaları için, G Plus projesinde sosyal yaşam alanlarına oldukça geniş yer verdik" dedi. 950 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, sauna,  fitness, spa ve farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüplerinin de yer aldığı G Plus, bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.

3 Kule ve 3 etaptan meydana gelen, Atatürk Havalimanı ve ana arterlere yakınlığı ile dikkat çeken G Plus projesi, 32 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi G Plus Divan Residence'ta Konutların %78'i Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement