Galatasaray'ın Oteli İçin 10 Yıllık Kiralama Teklifi Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Galatasaray'ın Oteli İçin 10 Yıllık Kiralama Teklifi Geldi

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'de yaptığı otel için Titanic Grubu devreye girdi. Şirket, 10 yıl için 60 milyon TL teklif etti.

08.01.2018 07:45  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mecidiyeköy'de yapılan otelde turizm sektörünün durumuna göre planlı şekilde hareket ettiklerini kaydetmişti.

PARA SADECE OTEL İÇİN KULLANILABİLİYOR

Otelin inşaatı için G. Saray Başkanı Dursun Özbek'in girişimiyle yaklaşık 20 milyon dolar kredi alınmıştı. Diğerlerinden farklı bir özellik taşıyan bu krediyle para bankada bloke olduğu için harcamalar sadece otel için kullanılabiliyor. Titanic Otel Grubu yetkilileri, Dursun Özbek ile görüşme yaptı. 2018 sonunda geçerli olmak üzere 10 yıllık kiralama teklifi yapıldı. Teklifin yıllık 6 milyon lira civarında olduğu belirtildi.

KARAR 20 OCAK SONRASI

Akşam'ın haberine göre; Özbek'in net kararını 20 Ocak'taki seçim sonrası vereceği belirtildi. Buradan gelecek gelir, finansal anlamda sarı-kırmızılı ekibe biraz da olsa nefes aldıracak.

Galatasaray\'ın Oteli İçin 10 Yıllık Kiralama Teklifi Geldi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Ekonomi Galatasaray'ın Oteli İçin 10 Yıllık Kiralama Teklifi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Titanic resort: Aylık 50 bine geliyor arkadaşlar o paraya istiklalde simitçi açamazsın 8 6 Yanıtla
  • Aslan: Cimbomda Riva var para yok Otel var para yok Stad var para yok kuruçeşme Ada var para yok Sponsorlar var para yok Borsa var para yok Floryayı nezaman satıyoruz , he bide kayyum gelme durumu var 6 6 Yanıtla
  • Ali: Galatasaray asıl şimdi para basmaya başlayacak. Stat, forma, reklam gelirleri artacak. 1 4 Yanıtla
    Kilcik: Sen yenisin galiba 2 0
  • Giresunlu: Sansasyonel haber 0 1 Yanıtla
  • MAN kafa: klüpler taraftarla büyür güçlenir ve ismlerini alırlar.bizde paralı başkanlar vardır taraftar denenler başarı varsa vardır.şimdi anlamayanlar buralarda bir sürü ıvır zıvır yazarlar konuşurlarda konuşurlar,ama gelinen nokta statlarda hüsrandır,forma satışları hüsrandır .bide üstüne basiretsiz yönetimler eklenir hüsran daha büyük olur 0 0 Yanıtla

Advertisement