"G.saray'dan Ayrılırken O Kadar Üzülmemiştim" - Son Dakika
Spor

"G.saray'dan Ayrılırken O Kadar Üzülmemiştim"

"G.saray\'dan Ayrılırken O Kadar Üzülmemiştim"

Kocaelispor'un Tecrübeli Futbolcusu Fatih Akyel, Fenerbahçe'den, Alman Teknik Adam Christoph Daum Yüzünden Ayrıldığını Söyledi.

13.02.2009 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaelispor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Akyel, Fenerbahçe'den, Alman teknik adam Christoph Daum yüzünden ayrıldığını belirterek, ' 'Galatasaray'dan ayrılırken o kadar üzülmemiştim'' dedi.

Fatih Akyel, Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin çıkardığı Koşan Adam Dergisi'nde yayınlanan röportajında, Fenerbahçe'den isteyerek ayrılmadığını belirterek, ''Daum'un bana yaptığı en büyük kötülük takımdan ayrılmamı sağlamasıdır. Bazı isimleri oynatmak için beni resmen harcadı. Galatasaray'dan ayrılırken bile bu kadar üzülmemiştim'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye 2001 yılında 3,5 yıllık imza attığını hatırlatan Fatih, Daum'un, uzun süren sakatlığın ardından hazır olmamasına rağmen Manchester United maçında oynatarak sonunu getirdiğini iddia etti.

Fatih Akyel, şunları kaydetti:

''Maçtan önce Daum ile bir görüşme yaptım ve kendisine '4 aydır bana şans vermediniz. Bu atmosferde bu maçı kaldırabilecek fizik gücüm yok. Uzun bir süre sakatlık geçirmiş birini böylesine yüksek tempolu bir maçta ilk 11'de sahaya sürmek, ona yapılacak en büyük kötülüktür. Ama ben yine de görevden kaçmam ve saha içinde fizik gücüm yeterli olmasa bile elimden geleni yaparım, terimi son damlasına kadar akıtırım' dedim. Bunu söylememe rağmen bana kötülük yaptı ve aradığı fırsatı bulduğu için beni oynattı. Bütün Fenerbahçeliler bunu bilmelidir, tamamen hocanın yaptığı kötülük sonucu takımımdan ayrıldım.''

Real Mallorca'ya transferini sağlayan kişinin, şu an Fenerbahçe'nin hocası olan Luis Aragones olduğunu ifade eden Fatih Akyel, Güiza ile birlikte futbol oynadığını da anlattı.

Fatih, röportajında daha sonra şu ifadeleri kullandı:

''Benim futbol oynadığım dönemde Güiza çok genç ve kariyerine yeni başlamıştı. Takımda kadroya girmek için çaba sarf eden birisiydi. O dönemde takım içinde yaptığı esprilerle bilinen birisiydi. Şu anki durumu ile eski durumu arasında çok büyük farklar var. Şu an daha oturaklı ve golcü. O dönemde bu kadar çok koşmuyor ve pres yapmıyordu. Kendisini çok ama çok geliştirmiş. Şu an oynanan sistemde çok fazla top alamadığı için saha içinde çok koşuyor. Geldiği andan beri onunla görüşme ortamı bulamadım.''

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'G.saray'dan Ayrılırken O Kadar Üzülmemiştim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement