G.Saray Gönderilecek Futbolculara 96 Milyon Harcadı - Son Dakika
Spor

G.Saray Gönderilecek Futbolculara 96 Milyon Harcadı

G.Saray Gönderilecek Futbolculara 96 Milyon Harcadı

Sarı kırmızılı yönetim, ara transferde göndermeyi planladığı Amrabat, Riera, Dany, Yekta ve Engin için 96 milyon TL harcadı.

01.12.2013 15:42  Güncelleme: 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray yönetimi ara transferde kadroda önemli bir revizyon yapmayı planlıyor... Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Roberto Mancini'nin takımda düşünmediği Amrabat, Dany, Riera, Yekta ve Engin'le büyük bir ihtimalle yolları ayıracak. Fakat geriye dönük bir araştırma yapıldığında Galatasaray'ın bu 5 isim için astronomik bir para harcadığı ortaya çıkıyor.

AMRABAT'A 11.1 MİLYON EURO

Geçen sezon başında Kayserispor'dan 8.6 milyon Euro karşılığında alınan Amrabat'a şu ana kadar 1.6 milyon Euro garanti ücret, 52 maç için de 900 bin Euro maç başı ücret ödendi. Toplam maliyet ise 11.1 milyon Euro oldu. Aynı durum Albert Riera için de geçerli.

RIERA'YA 10.6 MİLYON EURO

Bonservisine 3 milyon Euro ödenen İspanyol yıldıza 2.5 sezonda 7.1 milyon Euro garanti, 72 maç için de 550 bin Euro maç başı ücret yani toplam 10.6 milyon Euro verildi.

DANY'YE 5.3 MİLYON EURO

Geçen sezon Gaziantep'ten alınan Dany'nin şu ana kadarki maliyeti ise 5.3 milyon Euro (bonservis: 3.3 milyon Euro, garanti ücret: 1.6 milyon Euro, 43 maç: 430 bin Euro) oldu.

YEKTA VE ENGİN'E 8.5 MİLYON EURO

Satış listesindeki yerli isimler Yekta ve Engin içinse şu ana kadar kasadan tam 8.5 milyon Euro çıktı. Rakamlar alt alta getirildiğinde toplam maliyet 35.5 milyon Euro (96 milyon lira) oluyor. Şimdi Galatasaray yönetimi bu isimleri ara transferde yok pahasına elden çıkarmaya hazırlanıyor.

Eğer iyi bir teklif alınmazsa Yekta, Engin ve Dany'nin yurt içinde takasta kullanılması gündeme gelecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.Saray Gönderilecek Futbolculara 96 Milyon Harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement