GABAR DAĞINDA ARTIK TERÖR YOK GRAVİTESİ YÜKSEK PETROL VAR - Son Dakika
Güncel

GABAR DAĞINDA ARTIK TERÖR YOK GRAVİTESİ YÜKSEK PETROL VAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği hemşeri buluşmasında konuştu. Soylu, Hakkaride teröristin olmadığı bir bayram geçirildiğini ve Gabar Dağı'nda artık terör olmadığını söyledi. Ayrıca, günde 8 bin 500 varil gravitesi yüksek petrol çıktığını belirtti. Bakan Soylu ayrıca, HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı hakkında da konuştu ve koalisyon ihtimaline değindi.

21.04.2023 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye'de Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği hemşeri buluşmasına katıldı. Soylu, 'Hakkari'de 40 yıldır ilk kez teröristin olmadığı bir bayram geçiriliyor. Eskiden Gabar Dağı'nda terör vardı. Şimdi günde 8 bin 500 varil gravitesi yüksek petrol çıkıyor" diye konuştu.

"GABAR DAĞI'NDA ARTIK TERÖR YOK GRAVİTESİ YÜKSEK PETROL VAR"

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği hemşeri buluşmasında konuştu. Bakan Soylu, 'Bir şey söyleyeceğim, Türkiye'de ilk kez durulmuş olacak. Hakkari'de 40 yıldır ilk kez teröristin olmadığı bir bayram geçiriliyor. Teröristlerin yıllarca fink attığı, aynı zamanda Karadeniz'e kadar Tunceli üzerinden lojistik ve kendi teröristlerini oraya aktardıkları hem silah hem mühimmat hem gıda aktardıkları o alanı tamamen tamamen teröristlerden temizlemiş olduk. Şimdi ben Hakkari'den geliyorum. Hemen yanında Gabar Dağı var. Eskiden Gabar Dağı'nda terör vardı. Şimdi ne çıkıyor bliyor musunuz ' Günde 8 bin 500 varil gravitesi yüksek petrol çıkıyor. Koyun traktöre çalışsın, o kadar verimliliği yüksek bir petrol çıkıyor. Daha başlangıcı. Bir taraftan Sakarya gaz sahasından gaz çıkıyor. Daha neler Türkiye hangi müjdelerle karşı karşıya kalacak 'Elimizi enerji yüzünden dışarıya açmayacağız. Cari açığımızı kapatacağız ve ülkemizin zenginliğine doğru hep beraber gideceğiz" dedi.

" BİZİ ESKİ KOALİSYONLARA TAŞIYACAKLAR"

Bakan Soylu, ' HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı çıktı mı bizim bildğimiz bilmediğimiz ' Kendileri resmi aday çıkardılar mı? Peki, çıkarmazlar mıydı? Göstermelik de olsa bir aday koydular mı ' Peki şimdi adayları kim ' Zaten birisi dedi 'Kumar masası mıdır, nedir bu masa' dedi. 'Bütün sorunları seçimin sonuna erteliyorum' dedi. Bizi aynı eski koalisyonlara taşıyacaklar" şeklinde konuştu.

GABAR DAĞINDA ARTIK TERÖR YOK GRAVİTESİ YÜKSEK PETROL VAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GABAR DAĞINDA ARTIK TERÖR YOK GRAVİTESİ YÜKSEK PETROL VAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement