Karabük'te hayatını kaybeden Gabonlu öğrencinin ailesi, sır ölümün aydınlatılması için cenazeyi teslim almıyor - Son Dakika
3. Sayfa

Karabük'te hayatını kaybeden Gabonlu öğrencinin ailesi, sır ölümün aydınlatılması için cenazeyi teslim almıyor

Filyos Çayı kenarında cesedi bulunan ve otopsi raporunda suda boğularak öldüğü tespit edilen Karabük Üniversitesi öğrencisi Gabonlu Ibouanga'nın cenazesini ailesi teslim almadı. Ölümü şüpheli bulan aile, elçilik aracılığıyla sır ölümün aydınlatılmasından sonra cenazeyi teslim alabileceklerini iletti. Karabük'te cenazeyi bekletecek uygun bir morg olmadığı belirtilirken, Ibounga'nın cenazesinin bekletilmesi için eksi 18'in üzerindeki bir derin dondurucu aranıyor.

31.03.2023 20:59  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği eğitimi için 3 ay önce Karabük'e gelen Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga 25 Şubat Cumartesi günü akşam saatlerinde kayıplara karıştı. Kız kardeşinden haber alamayan Orphe Moise, Ibouanga'dan 25 Şubat Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren kız kardeşinden haber alamayan Orphe Moise, polise ihbarda bulundu.

TREN MAKİNİSTİ GÖRDÜ

Pazar günü tren makinistinin Yeşilköy mevkisinde Filyos Çayı kenarında bir ceset gördüğü ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, siyahi bir kıza ait cesedi Karabük Eğitim ve Araştırması Hastanesi morguna kaldırdı. Yapılan incelemenin ardından cesedin Ibouanga'ya ait olduğunu belirledi.

SUDA BOĞULARAK ÖLMÜŞ

Karabük Cumhuriyet Savcılığı, otopsi ön raporunda Ibouanga'nın bedeninde cinsel istismar ve herhangi bir kesici, delici alet ile ateşli silah yarasına rastlanılmadığını, ölümünün suda boğularak meydana geldiğini açıkladı.

Gabonlu öğrencinin cenazesi, ailesi almadığı için bekletiliyor

KAMERALAR İNCELENİYOR

Jandarma ekipleri cinayet dahil her türlü ihtimalin üzerinde dururken, kentteki kameralar incelemeye alınarak, genç kızın çaya nasıl düştüğü, hangi noktadan düştüğü belirlenmeye çalışılıyor. Genç kızın kıyafetleri ve vücudundan alınan örnekler detaylı araştırma için kriminal incelemeye alındı.

GENÇ KIZIN AİLESİ CENAZEYİ TESLİM ALMADI

Ibouanga'nın doğal yollardan ölmediğini, cinayete kurban gittiğini iddia eden yakınları cenazeyi teslim almadı. Ibouanga'nın ailesi, elçilik aracılığıyla ilettiği notla, "Sır ölümün aydınlatılmasından sonra cenazeyi teslim alabileceklerini" ifade ederek, yetkililerden kendilerine açıklama yapılmasını istedi.

KARABÜK'TE UYGUN MORG BULUNAMADI

Ibouanga'nın cenazesinin Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda uzun süre bekletilme imkanın olmadığı için eksi 18'in üzerindeki bir derin dondurucu arandığı öğrenildi.

Karabük\'te hayatını kaybeden Gabonlu öğrencinin ailesi, sır ölümün aydınlatılması için cenazeyi teslim almıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Karabük'te hayatını kaybeden Gabonlu öğrencinin ailesi, sır ölümün aydınlatılması için cenazeyi teslim almıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • HERO: Civar hastanelerde de mi yokmuş? bu nasıl iştir nede olsa kimse umursamıyor.. 18 0 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Aya sert iniş yapacaktık nerdeyse 1 0 Yanıtla

Advertisement