"Kürk Mantolu Madonna" Gafıyla İlgili Özkalyoncu'dan Açıklama Geldi - Son Dakika
Magazin

"Kürk Mantolu Madonna" Gafıyla İlgili Özkalyoncu'dan Açıklama Geldi

Funda Özkalyoncu, "Kürk Mantolu Madonna" gafıyla ilgili, "Ben ne yapmışım, hırsızlık mı yaptım, cinayet mi işledim. Ben tarihçi, edebiyatçı değilim." diyerek kendisini savundu.

17.10.2016 18:06  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan "Aramızda Kalmasın" adlı programda sunucu Funda Özkalyoncu'nun gafı sosyal medyayı salladı. Özkalyoncu Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" isimli romanının baş karakteri olan Maria Puder'i dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna zanneti.

"BELKİ 40 YIL OLMUŞTUR"

Hürriyet.com.tr'nin ulaştığı Funda Özkalyoncuoğlu, bu yanlışlığın çok büyütüldüğünü belirterek şunları söyledi:

Ben konuyu yanlış yerden anlamışım. Ben "Kürk Mantolu Madonna" kitabını okuyalı belki 40 yıl olmuştur. Çok hatırlamıyorum. Bu cahilliğimin bu kadar olay olmasına çok şaşırdım ve kırıldım. Beni kimse savunmadı. Benim 39 yaşında ölen anneme bile küfür ediyorlar. Bunu anlamak mümkün değil.

"BENİ LİNÇ ETTİLER"

Ben ne yapmışım, hırsızlık mı yaptım, cinayet mi işledim. Ben tarihçi, edebiyatçı değilim. Bir magazin programında yorum yapıyorum. Benim cahilliğim bir işe yaradı; bir ülkenin merhamet ortalamasını ortaya çıktı. Edebiyat severlerin daha naif daha affedici olması gerekirken beni linç ettiler.

"Kürk Mantolu Madonna" Gafıyla İlgili Özkalyoncu\'dan Açıklama Geldi

Son Dakika Magazin 'Kürk Mantolu Madonna' Gafıyla İlgili Özkalyoncu'dan Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement