Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı (2) - Son Dakika
Güncel

Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı (2)

Diyarbakır'da "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında dostluk maçı gerçekleştirildi.

24.01.2018 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında dostluk maçı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak kente gelen eski futbolcular Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Mehmet Gönülaçar, Erman Özgür ve sanatçı Berdan Mardini Diyarbakır Belediye Başkanı Cumali Atilla ile şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşının saldırıya uğradığı yere karanfil bıraktı.

Daha sonra Büyükşehir Belediye ile Valiliği ziyaret eden eski futbolcular ve sanatçı Mardini, Belediye Başkanı Atilla ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'yla görüştü.

Eski futbolcular ve sanatçı Mardini, belediyenin "Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Anma Etkinliği" kapsamında düzenlediği Diyarbakır- Sakarya dostluk maçına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Talaytepe Kapalı Spor Tesislerinde oynanan maçta bütün oyuncular sahaya, 21 numaralı "Gaffar Okkan" formasıyla çıktı. İki devre halinde oynanan maç 5-5 bitti.

Maç esnasında taraftarlar, "Gaffar Okan kalbimizde yaşıyor", "Sakarya'da doğdu, Diyarbakırlı oldu, helal olsun sana Gaffar baba" sloganları attı.

Maça katılan Tuncay Şanlı, "Şehitlerimizi unutmak mümkün değil. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum." dedi.

Sanatçı Berdan Mardini ise şehit Emniyet Müdürü Okkan'ın spora önem verdiğini belirterek, "Bu durumları da unutmamak adına Gaffar Okkan bölge için kendini feda etmiş. Büyüklerimizi unutmamak adına buraya geldik." ifadelerini kullandı.

Gaffar Okkan\'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaffar Okkan'ın Şehit Edilişinin 17. Yılı (2) - Son Dakika

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi
    21:08 Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

  • Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok
    21:07 Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azaldığını belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özel:
    21:04 CHP Genel Başkanı Özel: "Marmaris'te de Muğla'da da Rantiyecilere Geçit Vermeyeceğiz"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’a kaptırmaya siz razı gelir misiniz? diye sordu. Muğla'da da 4 katı geçen bina olmadığını belirten Özel, "Eğer Muğla Büyükşehir’e AKP’nin adayı gelse, Muğla’da her yerde dikey mimarı, her yerinde rant söz konusu olacak. O yüzden Marmaris'te de Muğla’da da rantiyecilere geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu
    21:04 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini belirterek, İstanbul adayını çekmek için AK Parti'ye şart sundu. Erbakan, İsrail'le ticareti sonlandırma, İsrail'e ihracatı kesme, Kürecik Radar Üssü'nü kapatma ve emekli maaşını 20 bin TL'ye çıkarma şartlarını dile getirdi.

  • Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi
    21:03 Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi

    Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için 'Filistin'e İnsanlık Zinciri' sloganıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, üniversite yerleşkesinde öğrenci işleri önünden başlayıp öğrenci yaşam merkezi önünde sona erdi. Yapılan açıklamada, yürüyüşün Gazze'de yaşanan vahşete karşı bir ses çıkarmak amacıyla gerçekleştirildiği ve umudun ve vicdanın sesi olmak için diğer üniversitelere de ilham kaynağı olması umulduğu belirtildi. Yürüyüşün ardından DÜ Rektörlüğünün desteğiyle açık alanda 750 kişilik iftar programı düzenlendi.

  • Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı
    21:03 Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı

    Siirt'in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i polis memuru 9 kişi yaralandı. Olayın ardından firar eden şahıslar Batman'ın Kozluk ilçesinde yakalandı.


Advertisement