Gaga Gölü Turizme Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Gaga Gölü Turizme Hazırlanıyor

Gaga Gölü Turizme Hazırlanıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan Gaga Gölü’nü turizme kazandırmak için çalışmalar devam ediyor.

22.07.2017 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan Gaga Gölü'nü turizme kazandırmak için çalışmalar devam ediyor.

Gaga Gölü'nü turizme kazandırmak için çalışmalara başlanıldığını ve epey bir yol kat ettiklerini belirten Sefaköy Mahallasi Muhtarı Yusuf Kaynar, "Fatsa ilçemize 10 kilometre uzaklıkta ve gerçekten görünümü ile çok güzel bir doğaya sahip bir yere sahip Gaga Gölümüz. Buranını turizme kazandırılması için bizler gayret gösteriyoruz. Gölümüz turizm açıldığında Meşebükü ve Sefaköy Mahallelerimiz birleşmiş olacaktır. Gaga Gölü turizme hazırlanmak için tüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. En kısa zamanda bu projeyi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

"Numan Kurtulmuş bizim için büyük şans"

Kültür ve Turizm Bakanı'nın AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş'un olmasının bölgemizin turizminin gelişmesi adına önemli bir gelişme olduğunu kaydeden muhtar Yusuf Kaynar, "Bakanımızın yeni görevi hayırlı olsun. Bölgemizde turizmin gelişmesi açısından bakanımıza aktaracağımız projelerimiz son derece önemlidir. Gaga Gölümüzü turizme kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kano sporu turizmi

Kano sporu için Gaga Gölü'nün çok uygun olduğunu söyleyen Yusuf Kaynar, "Kano sporcuları buraya gelerek bu sporu burada gerçekleştiriyorlar. Bizler de onları görünce mutlu oluyoruz. İnşallah hedeflediğimiz proje gerçek olur" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaga Gölü Turizme Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement