GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan'dan 15 Temmuz Mesajı - Son Dakika
Güncel

GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan'dan 15 Temmuz Mesajı

GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan\'dan 15 Temmuz Mesajı

GAHİB Başkanı Kaplan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

14.07.2020 11:10  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAHİB Başkanı Kaplan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Kaplan mesajında, Türk milletinin vatan, bayrak, ezan ve demokrasiye olan bağlılığının bir göstergesi olduğunu kaydetti. 15 Temmuz 2016'da, Fetullahçı Terör Örgütü mensubu bir grup askerin emir-komuta zincirinin dışına çıkarak başlattıkları hain darbe girişimini kınadıklarını belirten Kaplan, "Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü coşkuyla kutluyoruz" diyen Kaplan, "Türk milleti 15 Temmuz'da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde vatanına, bayrağına, ezanına ve demokrasiye el uzatanlara, millet iradesini yok saymak isteyenlere karşı destan yazmıştır" ifadelerini kullandı.

Darbeci hainlerin ve destekçilerinin temel amaçlarının Türkiye'nin gelişmesini ve kalkınmasını engellemek olduğunu ifade eden GAHİB Başkanı Kaplan, "Güçlü bir Türkiye'den rahatsız olanlar var. Çünkü güçlü bir Türkiye, bazılarının özellikle Ortadoğu ile ilgili planlarını gerçekleştirmelerinin önündeki en büyük engeldir. Bu nedenle ülkemizin kalkınma ve gelişme trendini hazmedemeyenler hain emellerini uygulamaya koyarak, Türkiye'yi güçsüz, her denileni yapan bir devlet haline getirmek istediler. Ancak milletimiz tarihte eşine az rastlanılacak bir kahramanlık örneği ile 15 Temmuz'da hainlerin planlarını yerle bir etti. Tarihin her döneminde savaşların, kanın, göz yaşının eksik olmadığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Bizler birlik ve beraberliğimizi korudukça, Türkiye her anlamda güçlü kaldıkça, hainler bu coğrafyadaki emellerini gerçekleştiremeyecektir. Kısacası güçlü bir Türkiye'nin varlığı Ortadoğu halkları için de bir kalkandır. Bu duygu ve düşüncelerle vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yüce Allah'ın bir daha bu millete bir 15 Temmuz yaşatmamasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan'dan 15 Temmuz Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement