Gaimder'in Yeni Ofisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gaimder'in Yeni Ofisi Açıldı

(GAİMDER) yeni ofisi açıldı.

14.11.2012 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin

(GAİMDER) yeni ofisi açıldı.

GAİMDER Başkanı Rıdvan Köksüzer, Yasem İş Merkezi'ndeki ofisin açılışında, derneği kendisine ait modern bir ofise kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Köksüzer, "Bugün açılışını yaptığımız yeni mekanımızda meslektaşlarımıza daha iyi hizmet sunacağız" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da belediye olarak müteahhitlik mesleğini yapmaktan yana olmadıklarını ancak dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi adına 2+1 konutlar ürettiklerini ifade etti.

İmar mevzuatıyla ilgili olarak müteahhitlerin olduğu gibi belediyelerin de sıkıntılı olduğunu dile getiren Tahmazoğlu, yasaların değişmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Cebbar Özkara, kurdelesini keserek ofisi hizmete açtı.

Açılışa Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Alaattin Çakır, İzmir İnşaat Federasyonu Başkanı Necip Nasır'ın yanı sıra Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adana, Adıyaman ve Hatay'dan dernek temsilcileri de katıldı.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaimder'in Yeni Ofisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement