Galata Köprüsü kısıtlama öncesi balıkçılarla doldu taştı - Son Dakika
Güncel

Galata Köprüsü kısıtlama öncesi balıkçılarla doldu taştı

Akşam saat 20.00'de başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbullular Eminönü ve Karaköy'e akın etti. Hem balıkçılarla hem de vatandaşlarla dolup taşan Galata Köprüsü havadan da görüntülendi.

28.11.2020 16:40  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Eminönü ve Karaköy'de yoğunluk yaşandı.

Galata Köprüsü ise hem balıkçılar hem de vatandaşlarla dolup taştı. Özellikle balıkçıların yoğun olarak bulunduğu köprü üzerinde maske kuralına uyulmadığı ve açık alanda sigara içildiği görüldü.

BALIK TUTAN VATANDAŞTAN İLGİNÇ YANIT: HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE

Köprüde balık tutan vatandaşlardan biri, "İnsanlar ne kadar tedbir alırsa alsın her şey bizim elimizde. Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama insanlar virüs yokmuş gibi hareket ediyor" derken bir başka balıkçı ise "Sabah saat 10.00'dan beri buradayım. Burası hep böyle kalabalık, herhangi bir uyarıda da bulunulmadı" ifadelerini kullandı.

Galata Köprüsü kısıtlama öncesi balıkçılarla doldu taştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galata Köprüsü kısıtlama öncesi balıkçılarla doldu taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ank: ceza olmasa kısıtlamaları takan olmaz . 5 0 Yanıtla
  • Mert: yuh yaa 2 1 Yanıtla
  • meraci83: Böyle insanlara korona virüs analarının ak sütü gibi helaldir arkadaş.Böyle sorumsuzlar ve sorumsuzluklar olduğu sürece virüse kabahat bulmak kuru gürültüden başka bir anlam ifade etmez. 0 0 Yanıtla

Advertisement