Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba'nın Aklını Çelmeye Çalışıyorlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba'nın Aklını Çelmeye Çalışıyorlar

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, " 'Futbolcu ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gitmek istiyorum' diyor. Emre'nin kafasını çelmek için, 'Sen Galatasaray'a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Liginde oynatamazlar' demişler. Bizim son teklifimiz 3 milyon euro" diye konuştu.

17.08.2018 12:04  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba transferi için canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"2-3 aydan beri sevgili Hasan başkan ile birlikte, Emre Akbaba ile konuşuyoruz. Ankara'da, 1 saate yakın konuşma yaptık. Sevgili başkan bizden 7 milyon euro istedi. Son sezonu olan bir futbolcuya böyle para vermemiz mümkün olmaz.

"BİZİM VERECEĞİMİZ RAKAM 3 MİLYON EURODUR"

Biz buraya 100 TL'nin hesabını yaparak geldik. Biz 2,5 milyon euro teklif vermiştik sevgili başkana ve 3 milyon euroya çıktık. Dün Hasan başkanı davet ettim, uzun uzun konuştuk. Bizim verebileceğimiz para 3 milyon eurodur ve o rakama da anlaşamadık.

Başkanı kendi arabamla göndermek istedim. Bana 6'da gideceğim dedi ama maalesef takip ettim ve o saatte de Antalya'ya uçak olmadığını öğrendim.

"FUTBOLCU BEN GALATASARAYLIYIM DİYOR"

Futbolcu "Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gitmek istiyorum" diyor. Bugün bir görüşme daha yapacağım. Emre'nin kafasını çelmek için, "Sen Galatasaray'a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Liginde oynatamazlar" demişler. Öyle bir şey yoktur.

"BİR FUTBOLCU 'BEN FENERBAHÇELİYİM' DERSE, BEN O FUTBOLCUYU ALMAM"

Bir futbolcu bana, 'Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' derse, ben o futbolcuyu almam.

Emre Akbaba beni arıyor, ben de onu arıyorum. Fikret Orman ile konuştuğumuz aramızda kalsın, çok eski bir arkadaşım, eski bir dostum benim."

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba\'nın Aklını Çelmeye Çalışıyorlar

Son Dakika Spor Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba'nın Aklını Çelmeye Çalışıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Mustafa dursun : Baliç kefen giyerim galatasaray formayi giymem dedi aldiniz 3 9 Yanıtla
  • Laz Uşağı : Yuri be Apturrahim paşkanum adamsun adamm 7 2 Yanıtla
  • Mustafa dursun : Revioyu boliç tomas almayiz dediniz aldiniz 1 8 Yanıtla
  • dünya: alanya başkanı : alanya fb derneği bşkanıymış daha başka birşey söylemeye gerek yok. vagner lov galatasaray istedi çıktı ekranlara ağladı gs benim oyuncumu ayartıyor , ve biz onu satmayacaz.... bir hafta sonra beşiktaşa transfer oldu... çok yanar dönerli adam.... bir diğeri ali koç birbirimize saygılı olalım diyor ama bu yaptığı iş çirkeflıkten başka birşey değil... 5 3 Yanıtla
  • ++++++++++++: VER PARAYI ALSANA TOPLANIP 10 MİLYON EURO KASAYA KOYAMIYORSANIZ DEFOLUP GİDİN 3 5 Yanıtla
  • abdurrahim çavuş : ya çok amatörce konuşmalar bunlar. çok net birşey var futbol piyasasında . parayı veren düdüğü çalar. gökhan gönül yıllarca fb onaydı bedavaya beşiktaşa gitti . 4 4 Yanıtla
  • Rizeli Kovboy: geçen sene gs kiminle oynarsa o takımın oyuncularını göz göre göre ayarttınız.sen ve parator gitmeden bizim lig temizlenmez. 3 4 Yanıtla
  • Hemşinli: futbolcu gsliymiş. Oğlum abdurrahim futbolcu gsliyse niye 3 milyon veriyon, çek restini alanyaya futbolcu gsli bize geelecek bedava verin de. 3 milyon+ taraftarlık primi teklif edipte ağlayacağına biz 3 den fazla veremiyoz kardeşim nereye satarsanız satın demen lazım.Az delikanlı ol. Rizenin yüzkarası. 5 2 Yanıtla
  • aa: iyi olan kazansın 3 1 Yanıtla
  • Hemşinli: CAPS. Bende yok da Ali Reis de var o veriyor merak etme, sadece hazmet. 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement