Galatasaray, 4 Haftadır Basın Toplantısına Katılmıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, 4 Haftadır Basın Toplantısına Katılmıyor

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçının ardından basın toplantısına katılmadı. Sarı-kırmızılılar böylece ligde son 4 karşılaşmada da basın toplantısına gelmedi. Galatasaray katılmadığı 3 toplantı için toplam 70 bin TL para cezası aldı.

15.12.2018 22:11  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına herhangi bir isim katılmadı. Teknik Direktör Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle maç sonrasında basın toplantılarına katılması beklenen Yardımcı Antrenörler Levent Şahin ya da Ümit Davala, ligde üst üste 4 maçtır toplantılarda yer almadı.

PFDK'DAN 70 BİN LİRA PARA CEZASI ALDI

Sarı-kırmızılılarda sadece Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü maçında Yardımcı Antrenör Levent Şahin basın toplantısına katılmıştı. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında da toplantıya katılmayan Galatasaray'a Profesyonel Disiplin Kurulu 30 bin TL para cezası vermişti. Beşiktaş ve Konyaspor maçlarından sonra katılmadıkları toplantılar için 20'şer bin TL ceza alan sarı-kırmızılılar toplamda 70 bin TL para cezası aldı.

Galatasaray, 4 Haftadır Basın Toplantısına Katılmıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, 4 Haftadır Basın Toplantısına Katılmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Osm : Bu federasyon gs yi sömürüyor.konuşsa ceza alıyo konuşmasada ceza aliyo...yeter artık 13 2 Yanıtla
  • Gerçekler: Ben bir Beşiktaşlı olarak Galatasarayın yanındayım.Türkiyede çok şeylerde haksızlıklar olduğu gibi Sporda da var.Sözün kısası M.Başakşehri ligde birinci sıraya oturtmak istiyorlar .Bu Kulibin arkasında kimler var ona bakın başka bir şey şöylemeye gerek yoktur ANLIYANLARA 10 3 Yanıtla
  • FENERBAHÇE 58: Bence çıksınlar konuşmasınlar. Beleşe gelir 4 2 Yanıtla
  • Erol bey : Yahudi lobisi gibi kara para aklama kulübü Başakşehir yoksa ne taraftarı sponsor u kim 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: KATILMASIN DAHA İYİ YA TFF PARA KAZANIYOR .YANLIZ BU PARALARI STATLARIN BAKIMI İÇİN KULAMALARI GEREK DEVLET BU KONUYA AİT YASA ÇIKARSIN Kİ ONCA STAT YAPTI DEVLET KORUNSUN STATLAR.KESİNLİKLE YASA ŞART. 1 0 Yanıtla
  • Avcı: Bende beşiktaşlıyım, kusura bakma ben desteklemiyorum. Beter olsunlar, geçen sene fener maçı sonrası bizle dalga geçen renklilere neden destek olayım ? Zamanında çok söyledik adalet birgn herkese lazım olacak diye. Beter olun inş. 0 0
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement